İlçelerHaber Girişi : 22 Mayıs 2012 15:00

Baba derdini anlattı çocuklar oyuncakları kaptı

Baba derdini anlattı çocuklar oyuncakları kaptı
Erzurum’un Dağ mahallesi semtinde oturan Nevzat Uzun, önemli bir sorunlarını çözmek için eşi Zarife, çocuklarıyla birlikte Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u ziyarete geldiler.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Dağ mahallesi semtinde oturan Nevzat Uzun, önemli bir sorunlarını çözmek için eşi Zarife, çocuklarıyla birlikte Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u ziyarete geldiler. Makam önünde Başkan Korkut ile görüşen Uzun ailesi, sorunları için destek istediler. Ali Korkut, ailenin sorununa yardımcı olma sözü verirken, babalarının yanında Dilara(6),ile İlayda (4) ise oyuncak alarak günün karlısı oldular.
Dağ mahallesinde oturan Uzun ailesi, ailecek sorunlarını anlatıp destek almak için Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’un kapısını çaldılar. Başkan Korkut’u makamına giderken koridorda karşılarında bulan Uzun ailesi, sorunlarını anlatıp, destek istediler. Başkan Korkut, ailenin sorununu dinleyerek yardımcı olma sözü verdi. Ailenin bilgilerini alan Korkut, biri anne Zarife Uzun’un kucağında, üç çocuğa oyuncak hediye etti. Panda ve oyuncak köpek alan Dilara (6),İlayda (4),’nın mutlulukları gözlerine yansıdı. Çocuklarla sohbet eden Ali Korkut, anne kucağındaki Eren’e de oyuncak araba verdi. Dilara ve İlayda, Korkut’a teşekkürlerini öpücükle yaptılar. Korkut, “Çocuklar ayrı bir dünya. Onların gözlerindeki ışıltı yetiyor. Sevindiklerini görmek güzel, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize örnek olduğu güzel bir davranış. Takip ediyoruz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.