BölgeHaber Girişi : 04 Ekim 2011 17:24

Aziziyelileri spor salonu heyecanı sardı!..

Aziziyelileri spor salonu heyecanı sardı!..
Aziziye Belediyesi, Spor Toto Genel Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin dayanışması sonucu yapılan spor salonu tamamlandı.

Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi, Spor Toto Genel Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nin dayanışması sonucu yapılan spor salonu tamamlandı. 500 seyirci kapasiteli spor salonunun açılışı için geri sayım başladı.

Spor salonundaki çalışmaları yakından takip eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, ilçeye böylesi bir güzel tesis kazandırması nedeniyle Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e ve ekibini teşekkür etti.

Kurumların dayanışması sonucu adeta bir imece usulünün çalışmasının ürünü olan spor salonunun Erzurumlu gençlerin yanı sıra Aziziye ilçesinin gençlerine hizmet vereceğinin altını çizen Çintimar, bu tesis sayesinde gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak kalması için bu tesiste çalışacağının altını çizdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Aziziye Belediye Başkanımız Fatih Cengiz, ilçeye bir spor tesisi kazandırmak için kolları sıvadı, bizlerde kendisine yardımcı olduk ve destek verdik, ortaya böylesi güzel bir eser çıktı. Son derece modern görünümlü bu spor salonunda her türlü resmi salon spor karşılaşması oynanabilecek. Erzurum’un ve Aziziye ilçemizin böylesi güzel bir tesise daha kavuşmasının mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.