BölgeHaber Girişi : 08 Temmuz 2010 15:03

Aziziye'den köy yollarına asfalt!..

Aziziye'den köy yollarına asfalt!..
Yaz sezonunda hizmet seferberliği başlatan Aziziye Belediyesi, ilçe merkezinde olduğu gibi köy yollarında da asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum Ajans-Yaz sezonunda hizmet seferberliği başlatan Aziziye Belediyesi, ilçe merkezinde olduğu gibi köy yollarında da asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Belediyecilik hizmetini ilçenin her köşesine götürmekte kararlı olan Aziziye Belediyesi, ilçe merkezinde asfalt ve kilit taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürürken, köy yollarında da yama çalışmalarına hız verdi. Ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, “İlçemizin her köşesinde yaşayan hemşehrilerimizin, belediyecilik hizmetlerinden faydalanmalarını sağlamak için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız.” dedi.
KÖYLERE DE HİZMET GİDİYOR
23’ü köy mahalle olmak üzere, toplam 35 mahalleye hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Cengiz, ilçenin farklı sıkıntıları olan iki yerleşim alanından oluştuğunu ve sorunlara öncelik sırasına göre çare ürettiklerini kaydetti. Mahalle statüsündeki köylere de belediye hizmetinin ulaştırıldığına dikkat çeken Başkan Cengiz, “Hiçbir mahallemizi diğerinden ayırmıyor, belediye hizmetlerini etkin bir şekilde halkımızın ayağına götürmenin mücadelesini veriyoruz. Alabeyi Mahallesi’nden başlattığımız asfalt yama çalışmasını, Sarıyayla, Kahramanlar ve Özbilen Mahallelerimizde devam ettireceğiz. Sezon boyunca hedefimiz, belediye hizmeti gitmemiş mahalle bırakmamaktır.” şeklinde konuştu.
BÜYÜKŞEHİR-AZİZİYE DAYANIŞMASI
İlçe sakinleri adına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e de teşekkür eden Başkan Fatih Cengiz, asfalt yama çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde yürütüldüğüne işaret ederek, “Halkımızın hizmeti daha rantabl ve etkin bir şekilde alabilmesi için Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Büyükşehir asfaltı veriyor, biz de döşeme çalışması yapıyoruz. Bu örnek işbirliği ilçemizin belediye hizmetlerinden daha etkin bir şekilde faydalanmasına vesile oluyor. Hemşehrilerimiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Küçükler’e özellikle teşekkür ediyorum. Bu dayanışma, ilçemizin ve ilimizin belediye hizmetlerinden daha etkin bir şekilde faydalanmasını sağlamaktadır.” diye konuştu
MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
Belediye ekiplerinin afsalt çalışması yaptığı köy muhtarları ise, Başkan Cengiz’e teşekkür ederek, “Kapılarını halkına açmış, yüreğini ekibiyle birlikte ilçeye hizmete adamış bir belediye başkanına sahip olduğumuz için mutluyuz. İlçemizin sıkıntıları oldukça fazlaydı. Fakat her geçen gün bunların en aza indirgendiğini görmekten dolayı son derece mutluyuz. Artık Geleceği daha umutla bakıyoruz.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.