BölgeHaber Girişi : 26 Eylül 2011 13:20

Aziziye'de asfalt seferberliği!..

Aziziye'de asfalt seferberliği!..
Aziziye Belediyesi, hizmet seferberliği başlattığı ilçede asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi, hizmet seferberliği başlattığı ilçede asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bilali Habeş Mahallesi’nde asfaltsız yol bırakmayan belediye, Sultan Alparslan Mahallesi’nde çalışmalara başladı. 30 bin ton asfalt ihalesi yapan belediye, ilçede rekor seviyede yol çalışması yapacak. Asfalt çalışması yapılan bölgelerin sorunlu kısımlarında yağmursuyu drenaj kanalı da yapan belediye, günü kurtarmak için değil, ilçenin geleceğini de kurtaracak hizmetler üretiyor.

Geçtiğimiz yıl Dadaşkent Ahmet Yesevi ile Ilıca Yavuz Selim Mahallesi’nin altyapısıyla birlikte yollarında kilitli taş çalışması yapan belediye, bu yıl da Ilıca’da Yeşil Mahalle TOKİ konutları ve Yeni Mahalle’de çalışmalarını tamamladı, Bahçelievler Mahallesi’nde ise çalışmalar sürüyor.

Çalışmaları sürekli yerinde inceleyen Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, mahalle sakinleriyle de sohbet ediyor ve beklentileri dinliyor,

AZİZİYE HİZMETE DOYUYOR

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçede hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmamak için kararlı bir şekilde çalıştıklarını ve 30 bin ton asfaltla Dadaşkent’in yol sorununu tamamen çözeceklerini kaydetti.

200 bin metrekare asfalt çalışması yapılacağının altını çizen Başkan Cengiz, “Bilali Habeş Mahallesi’nde çalışmalar tamamlandı, şimdi Alparslan Mahallesi’nde çalışmalar sürüyor. Buradan Abdulhamit Han Mahallesi’ne geçeceğiz ve inşallah ilçemizin yol sorununu bu sezon sonuna kadar önemli ölçüde çözüme kavuşturmuş olacağız.” dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki sorumluluk alanında yaptığı çalışmaların ardından, Aziziye Belediyesi olarak da ara yollarda önemli çalışmalar yaptıklarına vurgu yapan Başkan Cengiz, “İlçemiz bir bütün olarak bu sezon çok önemli hizmetlerle tanışmış oluyor. Milli Egemenlik Caddesi’ne bizim temin ettiğimiz ağaçlar ve Büyükşehir Belediyemizin de kaldırımları yenileyip, ışıklandırma yapmasıyla çağdaş bir görünüme kavuştu. Ara sokaklarda başlattığımız asfalt seferberliği ile de ilçemiz adeta hizmete doymuş olacak.” diye konuştu.

HİZMET GİRMEMİŞ SOKAK KALMAYACAK

Aziziye’nin Erzurum’un girişi olduğunu, bu bağlamda şehir adına önemli bir misyon üstlendiğinin altını çizen Başkan Fatih Cengiz, şunları söyledi: “İlçemizde son yıllarda yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle, çok geniş olan sokaklarda, sağlam tek bir yol bulunmuyordu. Sezon başında 30 bin ton asfalt ihalemizi yaptık ve önce alt yapı çalışmalarına başladık. İmara uygun olmayan bir yapılaşma nedeniyle ilçe kurulduğu günden beri her yağmur yağdığında su baskınlarına maruz kalıyordu. Önce yağmursuyu drenaj kanalları ile sorunlu bölgeleri çözüme kavuşturduk. Geçtiğimiz hafta asfalt seferberliği başlattık ve sorunlu tüm yollarda asfalt çalışması yapacağız. Yaptığımız hizmetlerde popülizm yapmıyor, günü kurtarma amacı gütmüyoruz. İlçemizin geleceğini planlayarak, yarınlarına hizmet ediyoruz. Yaptığımız asfalt çalışması bunun ifadesidir. Değerli hemşehrilerime en güzel hizmeti sunmak için hız kesmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Öte yandan mahalle sakinleri de Başkan Cengiz’e güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.