BölgeHaber Girişi : 17 Haziran 2011 12:48

Aziziye ilçesine 2 milyonluk spor salonu!..

Aziziye ilçesine 2 milyonluk spor salonu!..
Erzurum'un Aziziye ilçe Belediyesi, 500 kişi kapasiteli spor salonu yaptırdı. İnşaatı tamamlanarak tefrişatına başlanan spor salonu gençlik ve spor il müdürlüğüne devredilecek.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Aziziye ilçe Belediyesi, 500 kişi kapasiteli spor salonu yaptırdı. İnşaatı tamamlanarak tefrişatına başlanan spor salonu gençlik ve spor il müdürlüğüne devredilecek.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, önceki belediye başkanı tarafından projesi hazırlanan ve DPT’den yaklaşık 350 bin lira kaynak sağlanan spor salonu projesini devam ettirdi. 250 kişilik olan kapasiteyi 500 kişiye çıkardıktan sonra Spor Toto’dan ve İl Özel İdaresi Sekreterliği kaynaklarından sağlanan parayla spor salonu kısa sürede tamamlandı. Yaklaşık 2 milyon liraya mal olan spor salonu inşaatı için belediyenin kasasından tek bir kuruşun çıkmadığını belirten Belediye Başkanı Fatih Cengiz, DPT, Spor Toto ve Özel idareden alınan parayla inşaatın tamamlandığını bildirdi. Aziziye ilçesindeki gençlerin spor yapmalarına imkan sağlayacak olan salonun değişik aktiviteler için de ideal bir mekan olacağını vurgulayan Başkan Cengiz, “Bu projeyi başlatan önceki belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Onun başlattığı projeyi biz devam ettirerek ilçemize güzel bir salon kazandırdık. 500 seyirci kapasiteli salonda her türlü spor müsabakası yapılabilecek. Aynı zamanda ilçemizdeki değişik etkinlikler de burada gerçekleştirilecek” diye konuştu.

Belediye Başkanı Fatih Cengiz, yaklaşık 15 güne tamamlanması planlanan spor salonunu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredeceklerini kaydetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.