31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Aziziye ilçesini Yeniden Refah Partisi kazanmıştı.  

 

Seçimin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında parti içerisinde değişimin kaçınılmaz olduğunu vurgulamıştı.

 

Teşkilatlarda değişik sesleri yükselirken Erzurum’dan istifa haberi geldi. AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun 2017’den beri sürdürdüğü görevini bıraktığını açıkladı.

 

Başkan Coşkun’un açıklaması şöyle, “AK Parti Aziziye ilçe başkanlığı görevini 17 Temmuz 2017 tarihinden beri yürütmekteyim. Ekim, kasım aylarında yapılacak olan ilçe kongrelerinde yeniden aday olmayı düşünmediğim için 14 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla kendi isteğimle ilçe başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Bu kutlu dava da her zaman Cumhurbaşkanımızın ve Ak Parti teşkilatlarımızın yanında yer almaya devam edeceğim.” HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Aziziye gençlik 26 Temmuz 2024 10:16

    Sanki kazanılan yerlerdeki Belediye Başkanları ilçe başkanları başarılı olduklarindan kazanmış, Ensar Başkan bence en başarılı hiç degilse ilçesin. 'emin ellere ' t3slim etmiş

  • adalet24 Temmuz 2024 13:27

    en kaliteli ilçe başkanından başladılar labaratuvarcılar hala duruyor hayret

  • Ali er22 Temmuz 2024 06:51

    Ensar bey bu kadar adaletsiz hak hukuk bilmeyen bir partide bu kadar nasıl durmuş. Ensar bey ayrılmakta çok geciktiniz maalesef.