BölgeHaber Girişi : 01 Haziran 2011 16:05

Aziziye Belediyesi'ne cenaze aracı!..

Aziziye Belediyesi'ne cenaze aracı!..
Aziziye Belediyesi, bir yandan ilçenin çehresini değiştirecek hizmetler üretirken, diğer yandan araç filosuna takviye yapıyor. Belediyeye yeni alınan morglu, yıkama ve taşıma aracı ilçe halkının hizmetine sunuldu.

Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi, bir yandan ilçenin çehresini değiştirecek hizmetler üretirken, diğer yandan araç filosuna takviye yapıyor. Belediyeye yeni alınan morglu, yıkama ve taşıma aracı ilçe halkının hizmetine sunuldu.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, daha önce çok eski model bir araçla sadece taşıma hizmeti sunulduğunu belirterek, yeni alınan morglu, yıkama ve taşıma aracının ilçede önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini söyledi.

Belediyenin mali yapısının iyi olmamasına karşın hem borç ödediğini, hem hizmet ürettiğini ve hem de yatırım yaptığının altını çizen Başkan Cengiz, “Aldığımız tasarruf tedbirleri ve oluşturduğumuz kaynaklarla hizmet zincirine yeni halkalar ekliyoruz. Belediyenin en önemli ihtiyacı hiç şüphesiz araç ve ekipmandır. Bu bağlamda özellikle araç parkımızı revize etmek önceliklerimizdendi. Geçtiğimiz güz döneminde kar küreme aparatları alarak hizmet kervanımızı güçlendirmek için başlattığımız hamle tüm hızıyla devam ediyor. Çevre ve Orman Bakanlığı’ndan 15 tonluk sıkıştırmalı çöp toplama aracına hibe yoluyla araç parkımıza kattık. Morglu cenaze yıkama ve taşıma aracı, araç parkımızı güçlendirmeye yönelik attığımız önemli bir adımdır.” şeklinde konuştu.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Eski model araçla cenaze hizmetlerinde sorun yaşandığını dile getiren Başkan Cengiz, “Aracımız sanayiden çıkmadığı gibi, bu durum hem belediyemize mali külfet getiriyor ve daha da önemlisi acı günlerinde hemşehrilerimize yeterli destek sunamıyorduk. Aldığımız son model cenaze aracıyla artık cenaze hizmetleri daha rahat bir şekilde yapılmış olacak. İlçemizde her ayrıntıyı düşünerek, hizmet üretiyoruz. Sonuçta ölüm de hayatın bir gerçeği ve bizler her hemşehrimize gösterdiğimiz saygıyı, ölümüze de göstermek mecburiyetindeyiz. Tüm hemşehrilerime sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum. Yeni cenaze aracı ilçemize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Aziziye Belediyesi, ilçedeki cenaze evlerine yemek servisi de sunuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.