BölgeHaber Girişi : 12 Mayıs 2011 13:07

Aziziye Belediyesi köy yollarına el attı!..

Aziziye Belediyesi köy yollarına el attı!..
Aziziye Belediyesi, yeni hizmet dönemine hummalı bir çalışmayla giriş yaptı.

Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi, yeni hizmet dönemine hummalı bir çalışmayla giriş yaptı. Bu yaz sezonunda yol sorununa ciddi manada el atacak olan belediye, ilçenin öncelikli ihtiyaçları arasında bulunan yol sıkıntısını çözüme kavuşturmayı hedefliyor.

Kış sezonunda tahrip olan ve kullanılamaz hale gelen yollarda asfalt yama çalışması yapan belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, köy yollarında asfalt yama çalışması yapıyor.

Aziziye Belediye Başkanvekili Mevlüt Coşkun, kış mevsiminde tahrip olan yollarda bakım ve onarım çalışması yapıldığını belirtti.

Yarımca, Tınazlı, Adaçay, Sakalıkesik, Özbek ve Aşağı Yenice mahallelerinin bulunduğu güzergahda asfalt yama çalışması yapıldığını dile getiren Coşkun, oldukça geniş alana sahip ilçenin her köşesinde yaşayan vatandaşın hizmetlerden eşit bir şekilde faydalanmaları için imkanların seferber edildiğini kaydetti.

Köy yollarının tamamında sorun olduğunu, fakat belediyenin mali yapısının bu sorunu çözmeye yetemeyeceğine vurgu yapan Coşkun, kurumlar arası işbirliğiyle köy yollarındaki asfalt sorununun çözüme kavuşturulacağını da sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.