BölgeHaber Girişi : 19 Mart 2011 00:16

Aydemir, 'önce vefa' dedi!..

Aydemir, 'önce vefa' dedi!..
Türkiye ve Erzurum için 12 Haziran sonrasında yeni bir sayfa açılacağını belirten AK Parti Milletvekili aday adayı İbrahim Aydemir, sürece katkıda bulunacak herkese, her kesime ve milletvekili adaylarına başarılar diledi.

Erzurum Ajans-Türkiye ve Erzurum için 12 Haziran sonrasında yeni bir sayfa açılacağını belirten AK Parti Milletvekili aday adayı İbrahim Aydemir, sürece katkıda bulunacak herkese, her kesime ve milletvekili adaylarına başarılar diledi.

Türkiye’nin önemli bir dönemden geçtiğini, anayasa değişikliği başta olmak üzere, ülkeyi Dünya’da lider il konumuna sokacak gelişmelerin arifesinde bulunulduğunu ifade eden Aydemir, yeni dönemde yasamada halktan vekalet alacak herkesin çok önemli görevler üstleneceğine işaret etti.

SİYASETTE VEFA

Siyasetin insan ve insana hizmet ekseni üzerinde yürütülmesi gerektiğine işaret eden Aydemir, vefa teması üzerine işlenmemiş hizmet felsefelerinin samimi olmayacağını, bunun da inovasyon doğurmayacağını kaydetti. Siyasette vefa temasının önemine değinen Aydemir, “Biz vefadan önce yaradılış gayesine imanı, insan onuruna saygıyı, milli ve manevi değerlere bağlılığı ve bu amaçta yol arkadaşlarına sadakati anlıyoruz. Siyasetçi önce bu sınavı vermelidir. Siyaset vefa öncelikli olmalı ve bu kavram üzerine temellendirilmelidir” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.