ErzurumHaber Girişi : 21 Mayıs 2013 23:50

AÜ'de yine olaylar çıktı

AÜ'de yine olaylar çıktı
Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde bugün de olaylar çıkarken, olaylara karışan öğrenciler gözaltına alındı.
Erzurumajans-Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde dün öğrenciler arasında yaşanan kavganın ardından bugün de olaylar çıkarken, olaylara karışan öğrenciler gözaltına alındı.

Atatürk Üniversitesi kampüsünde bugün akşam saatlerinde yine gergin anlar yaşandı. Dün İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kantininde başlayan ve kısa sürede diğer fakültelere sıçrayan olaylar, akşam saatlerinde yeniden patlak verdi. Birbirlerine saldıran iki gruba çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Olaylara karışıp kaçmaya çalışan öğrenciler ile polisler arasında kovalamaca yaşandı. Yakalanan öğrenciler gözaltına alındı. Atatürk Üniversitesi'nde yaşanan gerginlik polisin müdahalesiyle sonlandırılırken, gözaltına alınan öğrenciler sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Dün meydana gelen olaylara karışan ve bugün adliyeye sevk edilen 20 öğrenciden 6'sı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çevik kuvvet polisleri yeniden gerginlik çıkmaması için üniversitede tedbirlerini sürdürüyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • nurettin tokyürek 01 Ocak 1970 02:00

    yine ne için dövüştü bu millet bolu 2. komandodan dadaş

  • serhat ata 01 Ocak 1970 02:00

    yalan haber ne karsıt görüşü kantınde çay içen bı öğrencıye 20 nkısı köpek gibi saldırıyor.hıç bır sey yokken ortada .polis guclukle fılan ayırma yok .polis seyredıp duruyor

  • yalnızkurt 01 Ocak 1970 02:00

    AKP ye yalakalık olsun diye ülkücülere saldıran ve pkk li köpeklerin yanında yer alan satılmış Erzurum medyasını lanetliyorum..Günü geldiğinde ülkücüyüm diye sıraya gireceksiniz ama hepinizi not aldık tanıyoruz haberiniz olsun..

  • wwwww 01 Ocak 1970 02:00

    bezgin gerisi pkk lilere Erzurumda yer yok artık bunu anlayın..

  • serdar çelik 01 Ocak 1970 02:00

    bu ne yaaa .. bız buraya okumaya geldık kardeşim ne bu ... bıktık artık bıktıkkk .. ögrencımıyız anlamadım gittii

  • bezgin 01 Ocak 1970 02:00

    Karşıt görüşlü öğrencilerin oranı ilgi çekiciydi 1 e karşı 50 ...mertlik , yiğitlik vatan sevgisi böyle birşey olsa gerek .polisin duyarsızlığı aleme ibretti .20 kişinin tekmelediği öğrenciyi bi zahmet kurtardılar ya buna da şükür gerçi tekmelenen öğrenciyi gözaltına aldılar orda neler oldu bize kapalı Allaha ayan ..