BölgeHaber Girişi : 11 Nisan 2011 15:32

Aşkale'den spor atağı!..

Aşkale'den spor atağı!..
Aşkale İlçesi spor merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Erzurum'un spora en yatkın ilçelerinden biri olan Aşkale'de yoğun bir çalışma yapılıyor.

Erzurum Ajans-Aşkale İlçesi spor merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Erzurum’un spora en yatkın ilçelerinden biri olan Aşkale’de yoğun bir çalışma yapılıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Aşkale İlçe Müdürü Şuayip Gacır, Aşkale gençliğinin spora gösterdiği ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Bu ilgi ve destek bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Buda ilçemizin sporda kalkınmasına ve sağlıklı gençler yetiştirmemize katkı sağlıyor” dedi

2011 Üniversiade kapsamında Kayaklı Koşu ve Biathlon Yarışlarının Kandilli’de yapılması nedeni ile bu beldede kayak sporuna yönelik çalışma başlattıklarını ve Antrenör Mülkinaz Bıyık yönetiminde 50’nin üzerinde kayakçının kurs gördüğünü belirten Aşkale Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır, Voleybol, Taewondo, Karate, Badminton, Masa tenisi ve futbol branşlarında ilçede faaliyetlerin sürdüğünü söyledi.

GENÇLERİ SPOR SALONLARINA ÇEKİYORUZ

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Aşkale İlçe Müdürü Şuayip Gacır, gençleri spor salonlarına ve sahalara çekerek, hem iyi bir birey olmaları yolunda gayret gösterdiklerini ve hem de gençliğin zararlı alışkanlıklarından uzak durmalarını sağladıklarını söyledi.

Aşkale 3 Mart Beldespor çatısı altında 50’nin üzerinde sporcunun yer aldığını belirten Gacır, salon sporlarında da 250 civarında gencin faal olarak spor yaptığını ifade etti. Voleybolda antrenör olarak Mehmet Kırık’ın, Karatede Hamdi Daştan’ın ve Badmintonda da Semiha Kaban Balseven’in görev yaptığını belirten Gacır, kendisininde ilçe müdürlüğünün yanı sıra Taekwondocuları çalıştırdığını söyledi.

Erol Çelik’in Aşkale İlçe Spor Salonunda personel olarak görev yaptığını belirten Şuayip Gacır, Antrenör Mehmet Kırık yönetimindeki Voleybol takımının Kaymakamlık Turnuvasında çeyrek finale yükseldiğini söyledi.

Antrenör Mehmet Kırık ise Gençlikspor olarak voleybolda Kaymakamlık Kupasını kazanacaklarına inandığını belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.