SporHaber Girişi : 17 Haziran 2012 14:00

ASA'dan Ardahanspor'a malzeme desteği

ASA'dan Ardahanspor'a malzeme desteği
Anadolu Spor Akademisi (ASA) Projesi ile Hakkari, Muş, Ağrı, Erzurum ve son olarak Van’da depremzede çocuklardan kurduğu futbol takımları ile uluslar arası turnuvalarda büyük başarılar elde eden ASA Teknik Koordinatörü Özcan Şimşek, memleketi Ardaha
Erzurum Ajans-Anadolu Spor Akademisi (ASA) Projesi ile Hakkari, Muş, Ağrı, Erzurum ve son olarak Van’da depremzede çocuklardan kurduğu futbol takımları ile uluslar arası turnuvalarda büyük başarılar elde eden ASA Teknik Koordinatörü Özcan Şimşek, memleketi Ardahan’ı unutmadı.
Ardahan 1. Amatör Futbol Ligi 2011-2012 sezonunu Şampiyonlukla tamamlayıp Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele etmeye hak kazanan Ardahan spor’a Anadolu Spor Akademisi Teknik Koordinatörü Özcan Şimşek’ten malzeme desteği geldi.
Bölgesel Amatör liginde mücadele etme hakkını kazanan Ardahanspor’un maddi sorununa bir nebzede olsun katkı sağlamak için kolları sıvayan ASA Teknik Koordinatörü Özcan Şimşek, memleketine olan vefasını Ardahanspor’a malzeme desteği yaparak gösterdi.

ŞİMŞEK; HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Şimşek, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Ardahan spor kulübüne forma, istasyon malzemesi, sırt çantası, malzeme çantası, eşofman ve spor ayakkabısından oluşan takım hediye etti.
Sporun desteklenmesi gerektiğini belirten Şimşek, Ardahanlı iş adamlarını, Ardahanlı hemşerilerimizi katkıya bekliyorum ve çok küçük katkı demesinler. Bir top bile bir katkıdır. En uzun yollar bir adımla başlar diyerek şunları kaydetti:
’’Bugün Ardahan spor ile birlikteyiz. Sayın Başkanımız Uğur Kaçar kardeşimizi ziyaret ettik ve elimizden geldiği kadarıyla malzeme yardımında bulunduk. Ben aslen Çıldır’ın Sabah oldu köyündenim. Ardahanlıyım, Ardahanlı hemşerilerimizi, sayın valimizi, Sayın Belediye Başkanımızı ve Milletvekillerimizi Ardahan sporumuza destek olmaları için buradan çağrıda bulunuyorum. Birlik ve beraberlik ile futbol kolektifliğini ortaya koyup Ardahan sporumuzun bizim turizmimize katacağı katkıları düşünerekten başarısı için elimizden gelen bütün destekleri beraberce siyaseten bütün siyaseten her şeyin üzerinde olan Ardahan sporumuza destek vermemiz gerekir” dedi.

“GURBETÇİLERİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”

Ardahanspor’un BAL ligine çıkması süresinde en nemli katkının Başkan Uğur Kaçar’ın verdiğini hatırlatan ASA Teknik Koordinatörü Özcan Şimşek, başarıların ancak çalışmakla ve vizyonun geniş tutulması ile alakalı olduğunu söyledi. Şimşek, “Uğur kardeşimizin genç ve aktif birisi olması, genç kardeşimizin moral motivasyonunu yükselterek ona bir ağabeylik yapıp destek vermek istedik. Önümüzdeki sene düzenleyeceğimiz Erzurum Anadolu Cup organizasyonu için hazırlık içindeyiz. Bizler spor adamları olarak bu tarz turnuvaları ülkemize kazandırmak azminde ve kararlılığındayız. Bu turnuva sayesinde doğu illerinde futbol alt yapısına da dolaylı katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Sayın Anadolu Spor Hukuk Danışmanım avukat Selim Mesut Atılgan beyefendi gönüllü olarak her zaman bizim bu çalışmalarımızda yanımızda oldu. Bu anlamda gurbetteki Ardahanlı iş adamlarını, hemşerilerimizi katkıya bekliyorum ve çok küçük katkı demesinler. Bir top bile bir katkıdır. En uzun yollar bir adımla başlar. Bir top bir adımdır’’ diye konuştu.
Öte yandan yardımlarından dolayı Sayın Özcan Şimşek ve Sayın Selim Mesut Atılgana teşekkür eden Ardahan spor Kulüp Başkanı Uğur Kaçar, aynı duyarlılığı il dışında yaşayan Ardahanlı iş adamlarından da beklediklerini kaydetti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.