SporHaber Girişi : 20 Mayıs 2014 21:07

ART-İST takımı Rusya yolcusu

ART-İST takımı Rusya yolcusu
Rusya'da 23 Mayıs -1 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan 4. Dünya Artistler Futbol ve Müzik Festivali'nde Türkiye'yi ART-İST takımında bulunan birçok ünlü isim temsil edecek.
Erzurumajans-Rusya'da 23 Mayıs -1 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan 4. Dünya Artistler Futbol ve Müzik Festivali'nde Türkiye'yi ART-İST takımında bulunan birçok ünlü isim temsil edecek.

Moskova'da gerçekleşecek olan 4.Dünya Artistler Futbol ve Müzik Festivali'nde toplam 16 ülkenin takımı mücadele edecek. Takım kadrolarında ünlü oyuncular ve şarkıcılardan oluşacak olan etkinlikte 4 grup maçları ve konserler düzenlenecek.

TÜRKİYE'Yİ KİMLER TEMSİL EDECEK?

Kale Kilit firmasının sponsorluğunda turnuvaya katılarak Türkiye'yi temsil edecek ART-İST takımında bulunan ünlü isimler ise şöyle ; Cansel Elçin, Feridun Düzağaç, İbrahim Kendirci, Ersin Korkut, Sarp Apak, Hakan Meriçliler, Zafer Peker, Birol Namoğlu, Mehmet Esen, Umut Kurt, Sarp Levendoğlu, Mustafa Kemal Öztürk, Adil Karaca, Ender Alkan , Koray Kasap, Umut Zen, Olgu Baran Kubilay, Uğur Akyürek, Teoman Topçu ve Deniz Cem.

Şampiyona ile ilgili iddialı konuşan ünlü oyuncular Cansel Elçin ve İbrahim Kendirci , geçen yıl elde ettikleri tecrübe ile bu yıl gruptan çıkarak sıralamada daha iyi bir yerde olmak istediklerini aktardılar.Bu yıl şampiyonaya ilk defa ART-İST takımı ile katılacak olan Ersin Korkut ise kimsesiz çocuklara sağlık yardımı sloganıyla yapılan böyle uluslararası bir organizasyona milli bir artist olarak katılmanın çok heyecanlı olduğunu ve takımın başarısına inandığını diye getirdi.

Türkiye'nin de içinde bulunduğu 4.Dünya Artistler Futbol ve Müzik Festivali'nde Rusya, İngiltere, Almanya , İtalya, Japonya, Hollanda, Güney Kore, Brezilya, Slovakya, Romanya, Slovenya, Polonya, Belarus, Kazakistan ve Pakistan ülkeleri yer alıyor. ART-İST takımının mücadele edeceği C Grubu'nda ise Slovenya, İsrail ve Büyük Britanya temsilcileri bulunuyor.

ART-İST TAKIMI SOMA'YI DA UNUTMUYOR

Geçtiğimiz günlerde Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında 301 işçinin hayatını kaybetmesi sonucu yıldız isimler çıkacakları özel maçta Soma için bir dakikalık saygı duruşunda bulunacaklarını açıkladı. Maça ellerinde pankart ve siyah kol bantlarıyla çıkması beklenen ART-İST takımı kimsesiz çocuklar yararına da yardım maçına çıkacaklarını belirtti.

YILDIZ FUTBOLCU PELE'DEN TURNUVAYA ÖZEL GÖSTERİ

Ünlü isimlerin yanı sıra dünya futbol yıldızlarından biri olan Pele'nin de turnuvada bir gösteri düzenleyeceği öğrenildi. Turnuvanın final günü 16 ülke takımlarının karması ile Rus ünlüler ve devlet adamlarından oluşan FC. Starco takımı ile 17.00'de Lokomotive Stadyumu ' Central Arena' da bir yardım maçı yapacaklar ve maç Rossiya 2 kanalından yaklaşık 60 milyon kişiye ulaşacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.