Anneme söylemeyin, o bizi profesyonel ligde sanıyor!

Allah'ın bildiğini kuldan niye saklayayım.! Erzurum'da belediyelerin hiç bir Ramazan eğlence proğramı beni, Erzurum Belediyespor'un grubunda yeralan takımlar kadar eğlendirmedi. Aradan onca saat geçmiş ben halen daha Çıksalınspor'da, Düzyurtspor'da, Elibolspor'da, Evrensekispor'da, 'Bal'çovaspor'dayım! İdarecilerimiz bu aziz mübarek günde beni güldürdü, Allah da onları sezon sonunda güldürsün! Hem vallahi, hem billahi!

***

Doğrusu Erzurum Belediyespor'dan hangi yöneticinin o fikstür çekiminde olduğunu bilmiyorum. Açıkçası pek takip edemedim! Ama iyi ki de bilmiyorum. Adam ya ''Yaşasın, altımıza alacağımız bir kaç tane takım var'' diye ya sevinçten havalara uçmuş, ya da biraz utanması varsa salonun bir köşesine sinmiş, üzüntüsünden kahrolmuştur!

***

Düşünsenize. Koca bir sezon Erzurum'daki futbolseverler şöyle bir atmosferde yaşayacak. İçeride Çıksalınspor'dan bir 3 puan kopardın mı, Düzyurtspor deplasmanı çantada keklik! Sonrasında ver elini Erzurum! Bu defa sıradaki rakip Evrensekispor! En kötü beraberlik, ardından 'Bal'çova'dayız! Ne Spor Toto ligi! Bu bal gibi, bal ligi, bal! Sade bal ligi değil, 'ballı-kaymak'ligi!

***

Öyle zannediyorum ki şimdi bu Belediyespor transfer de yapar, iyi mi? 'Bedave' oynatacağı oyunculara para bilem verir! Hatta sırf bu takımlar ile deplasmanda karşılaşacağı zaman oralarda yıldızlı, mıldızlı otel filan da arar! Kul hakkıdır, diyeyim, kurtulayım.Israf haramdır! Arabada 5, sahada on beş!

***

Adam bu kadar basit takımın olduğu ligde bırakın şampiyonluğu, utanır be, utanır!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.