SiyasetHaber Girişi : 28 Ağustos 2013 05:57

ANKET... Erzurum yerel seçimlerde ne istiyor?

ANKET... Erzurum yerel seçimlerde ne istiyor?
Erzurum Ajans'ın 'Yerel seçimlerde oyunuzu ne belirleyecek?' başlıklı anketi dün gece yarısı sonuçlandı

Erzurumajans-Yayına başladığı ilk günden beri kişileri değil, Erzurum'u ilk önceliğine yerleştiren ve dünyanın neresinde olursa olsun herkese 'Erzurum'dan haberiniz var mı?' diye soran www.erzurumajans.com; 100 binleri geçen  takipçisi ile kentin siyasi nabzını da ölçüyor.


Erzurum Ajans'ın bu amaçla gerçekleştirdiği  'Yerel seçimlerde oyunuzu ne belirleyecek?' başlıklı anketi dün gece yarısı sonuçlandı. Ankete katılan takipçilerimizin 'yüzde 61' i,  bu seçimde tercihlerini adaylardan yana kullanacaklarını belirtirken , 'yüzde 18'i de 'partiler' dedi.


İŞTE ERZURUM'UN 2014 YEREL SEÇİMLERİ ÖNCESİ İLKT TERCİHİ


İki hafta süre ile aktif kalan anketimize katılan takipçilerimiz 'Yerel seçimlerde oyunuzu ne belirleyecek?' sorusuna işte  bu cevabı verdi:



www.erzurumajans.com'unbu süreçte takipçilerine yönlendirdiği yeni soru ise şu: Erzurum'da bugün seçim olsa!.. Bu soruyu yanıtlamak için ana sayfamıza dönerek tercihinizi 'anketler' kısmından işaretleyebilirsiniz... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet ERDURAN 01 Ocak 1970 02:00

    Ömer Bey Erzurumda değişen ney çok merak ettim. Her yıl erzurum`a gelirim. Her geçen gün köy olma yolunda hızla ilerliyor. Her taraf harabe ne yol var nede iz bir suyumuz vardı. oda kayboldu gitti. Millet hazır su satın alıyor.

  • ömer budak 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum mevcut başkan haricinde vizyon sahibi Ak partili bir başkanla yola devam etmeli. kim ne derse desin, belediyecilikte Ak partiden başkası yalandır. mevcut başkanın bütün beceriksizliğine rağmen, erzurum ak parti sayesinde çok değişti. şimdi de başkan değişerek yola daha kabiliyetli bir başkan ve ak parti tecrübesi ve desteği ile devam etmek gerekiyor.

  • Alparslan 01 Ocak 1970 02:00

    ömer karbuğa kardeşim belediye kimsenin şahsi binasını gidipte yıkacak hali yok..eski erzurum diye tabir edilen tebrizkabı hacı cuma veyis efendi dağ mahallesi gaziler gibi bölgelerde zaten kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Devlet politikası olarak dönüşüm yapılıp bitecek onun dışında olmasını isteyip te göremediğin ne varsa söyle bizde bilelim

  • ömer karbuğa 01 Ocak 1970 02:00

    Alparslan bey sanırım siz hiç Erzurum dışına çıkmadınız. 10 yıl aynı koltukta oturan başkanlar şehirlerini baştan aşağı yeniledi... Ya benim zavallı Erzurum`um :((

  • selçuklu 01 Ocak 1970 02:00

    anketlerde ne çıkarsa çıksın.bu seçimde saadet partisine oy vermeye karar verdim.artık ak icraatları beni kesmiyor.ABD ile izlenen politiklar hoşuma gitmiyor.yuvaya döndüm inş.

  • Alparslan Kocabey 01 Ocak 1970 02:00

    Mevcut belediyeler başarılı projelere imza atıyor. Önümüzdeki süreçte devletle birlikte kentsel dönüşüm ve hafif raylı sistem projeleri bittimi şehrin çok önemli bir sorunu yok zaten.