ErzurumDüzenleme Tarihi : 19 Temmuz 2024 15:00Haber Girişi : 19 Temmuz 2024 11:19

Ana arterlerde bile su tahliye edilemiyor

Ana arterlerde bile su tahliye edilemiyor
Erzurum'da etkili olan sağanak yağış yolları bir kez daha göle çevirdi, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Ana arterlerde bile su tahliyesinin yapılamadığı kentte alt yapı adeta çöktü.
Ana arterlerde bile su tahliye edilemiyor

SÜREKLİ AYNI MANZARA YAŞANIYOR

Meteorolojinin günlerdir sarı kod uyarısı yaptığı Erzurum'da etkili olan sağanak, alt yapının olmaması nedeniyle hayatı adeta durma noktasına getirdi.

 

Son 10 gündür etkili olan yağışlar nedeniyle alt geçitler bir kez daha sular altında kalırken, çok sayıda ev ve işyerini su bastı. 

Kent merkezinde göle dönüşen yollarda ilerlemekte güçlük çekerken bazı yollarda çökmeler yaşandı. Öte yandan sinyalizasyon sistemlerinin çalışmaması yüzünden trafik kilitlendi. Polis kavşaklarda ek önlemler alarak kazalara engel olmaya çalıştı. Erzurum AJANS – TIKLA İZLE

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • memet 19 Temmuz 2024 12:04

    saçı bol fidan boylu hani erzurumu uçuruyordu.en pahalı suyu kullanıyoruz.hizmet yok.hele başka parti belediyesi olsaydı nasıl yırtınırlardı.ama erzurumluda istedi aslında.