Yücelik'ten Erzurum BBS'a yardım

Erçimsan Holding ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO)Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Erzurum’un profesyonel futbol liglerindeki tek temsilcisi olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a 100 Bin TL sponsorluk desteğinde bulundu.

Erzurum Ajans-Erçimsan Holding ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO)Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Erzurum’un profesyonel futbol liglerindeki tek temsilcisi olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a 100 Bin TL sponsorluk desteğinde bulundu.

Önceki yıllarda da Erzurum’daki amatör ve profesyonel takımlara maddi destek veren Başkan Lütfü Yücelik, kulüple yapılan sponsorluk anlaşması çerçevesinde 100 bin liralık çeki Erzurum Büyükşehir Belediyespor ve ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın’a verdi.

Büyükşehir Belediyespor’a 6 Eylül’de başlayacak ligde başarı dileyen Lütfü Yücelik, kulübü daha üst liglerde görmeği arzu ettiklerini dile getirdi. Erzurum’un her bakımdan kabuğunu kırmaya çalıştığını ifade eden Yücelik, sportif organizasyonların ve başarıların bir şehrin tanıtımında önemli rol üstlendiğini vurguladı. Spor kulüplerinin bazen büyük fedakarlıklarla ayakta kaldığına dikkati çeken Başkan Yücelik, bu anlamda Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a sahip çıkan Erzurumlu işadamlarını tebrik etti.

Kulübe maddi ve manevi anlamda destek veren Erçimsan Holding ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’e minnettar olduklarını kaydeden Kulüp Başkanı Saim Özakalın ise, “Şehrimizin iş adamlarından böylesine destek görmek bizlerin heyecanını artırıyor ve daha büyük başarıları hedeflemek anlamında bu göreve talip olan ekibimizi cesaretlendiriyor. Şehrimizi yönetenlerin, işadamlarının, taraftarlarımızın bu desteği sürdüğü müddetçe sportif başarıların da ardı sıra geleceğinden eminiz. Erzurum Büyükşehir Belediyespor olarak, verilen bu desteklere elde edeceğimiz başarılarla karşılık vermek istiyoruz.” diye konuştu.

03.09.2012 09:30:37