Yönetim sabırsızlıkla onu bekliyor!

Yeni sezon hazırlıklarını kendi evinde devam ettiren Erzurumspor FK'da teknik heyet artık yaklaşan Bandırma maçına odaklanırken, idari yönetim de 'Küllerimizden doğuyoruz' kampanyası çerçevesinde kaynak arayışı da devam ediyor.

Daha önce mavi-beyazlı kulübe ‘önemli bir miktarda’ maddi destekte bulunacağını söyleyen ünlü televizyoncu Erzurumlu Acun Ilıcalı, bir türlü yönetimin aklından çıkmayan isim.

 

Fenerbahçe’ye yönetici olmasından sonra kendini tamamen sarı lacivertli kulübe veren Acun Ilıcalı, Erzurumspor FK’lı idarecilerin de artık aradığı ilaç olacak.

 

Yapacağı destekle yolu bir hayli kat etmiş olacaklarına inanan mavi-beyazlı idareciler, sempatik televizyoncunun kendilerine dönüş yapacağı zamanın ve anın sabırsızlığı içindeler. Ilıcalı’nın yapacağı destek ve kampanyaya sağlayacağı sinerji, şu an için Erzurumlu idarecilerin en büyük beklentisi. İdareciler, ‘’Acun işin içine tam girdiği an, diğer mekanizmalar da devreye girecek’’ diye düşünüyor. Mavi-beyazlı taraftarlar da en az idareciler kadar Acun Ilıcalı’nın bir an önce bu meseleye el koymasını istiyor ve bekliyor. Kaynak: Pusula

 


03.08.2024 14:35:19