Yılmaz AK Parti teşkilatıyla toplandı

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, AK Parti İl binasında AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya gelerek sorunları dinledi.

Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, AK Parti İl binasında AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya gelerek sorunları dinledi.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediye Yasası, sağlık ve eğitimle ilgili yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Vatandaşın sorunlarını dinleyip çözüm üretmek için yoğun gayret içerisinde olduklarını belirten Yılmaz, " Teşkilat mensuplarımız ve vatandaşlarımıza yapabileceğimiz şeylerin sözünü veriyoruz. Yapamayacağımız şeyin sözünü vermeyiz. Yapamıyorsak yapamıyoruz deriz. Ama kim olursa olsun elimizden gelen çabayı sarf edip yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir ise istişare toplantılarının sorunların çözümü noktasında önemli olduğunu belirterek, Yılmaz’a böylesine önemli bir toplantı düzenlediği için teşekkür etti.

Yılmaz, toplantı sonunda parti mensuplarının sorularını cevaplandırdı. 

28.12.2012 11:57:56