Yakutiyespor u-19 şampiyonu oldu!..

Yakutiye Belediyesi Yakutiyespor U-19 gençleri Erzurum Mahalli Ligde B Grubu şampiyonu oldu.

Erzurum Ajans-Yakutiye Belediyesi Yakutiyespor U-19 gençleri Erzurum Mahalli Ligde B Grubu şampiyonu oldu. Yalnızca 1 mağlubiyetle şampiyon olan Yakutiyespor U-19 gençleri, şampiyonlukta en önemli katkının Belediye Başkanı Ali Korkut tarafından sağlandığını söylediler. Gençler, “En sportif başkan Ali başkan” sloganıyla Korkut’un spora desteğine vurgu yaptılar. Erzurum Mahalli Lig B Grubunda şampiyon kupasını aldı.

1 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 11 galibiyet ile Yakutiye U-19 gençleri grubunda şampiyon olarak kupayı aldı. Kulüp Başkanı Suat Hayri Güneş ve antrenörler Kurtulay Öksüz ve Erdoğan Çelik, kupanın bir yılın emeğinin karşılığı olduğunu ifade ettiler.

Şampiyonlukta en büyük payın Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’a ait olduğunu belirten takım yöneticileri ve futbolcular “Belediye başkanımızın maddi ve manevi destekleri sonucu kulüp varlığını sürdürüyor. Bizde yöneticiler ve sporcular olarak bu desteğe bir teşekkür sunabilmek için iyi mücadele ettik.

Destek ve azim birleşince kupa olarak bize geri döndü. Bizce Erzurum’un en sportif başkanı Ali Korkut Başkan” dediler. Yakutiyespor U-19 takımı Erzurum mahalli ligi B grubu şampiyonluğunun ardından Mayıs 2011’de düzenlenecek olan Türkiye şampiyonası finallerine gidecekler.


29.11.2010 14:30:00