Yakutiyespor, lideri devirmenin peşinde

Bu hafta sonu Çayelispor ile yabancı sahada karşılaşacak olan Yakutiyespor, liderlik hesapları için üç puan arayacak.

Erzurumajans-Bu hafta sonu Çayelispor ile yabancı sahada karşılaşacak olan Yakutiyespor, liderlik hesapları için üç puan arayacak. Yakutiyespor kulüp başkanı Ferhat Mergan, her şeyin bir ilki olduğunu ifade ederek Çayelinden üç puan alacak güçte olduklarını söyledi. Antrenörler Kurtulay Öksüz ile Ercan Ünal ise futbolcularına güvendiklerini ifade ettiler.

Yakutiyespor, BAL liginde liderlik hesapları yapmaya başladı. Öncelikle grubun liderine ilk mağlubiyeti tattırmayı amaçlayan Yakutiyespor’un Başkanı Ferhat Mergan, “Futbolda kuraldır, her şeyin bir ilki vardır. Çayelispor içinde bizden alacakları mağlubiyet ile yenilgisizlikleri son bulabilir. Biz takım olarak iyi durumdayız ve bu ligin en genç, en çok koşan takımıyız. Toparlanma sürecini yaşıyoruz ve yükselişimiz devam edecektir. Çayelini kendi sahasında yeneceğimize yürekten inanıyorum, hoca ve oyuncularımızda bu azmi görüyorum” dedi.

Yakutiyespor’un başarılı antrenörleri Kurtulay Öksüz ile Ercan Ünal ise beyin yapısı olarak takımı galibiyete hazırladıklarını söylediler. Kurtulay Öksaz, rakip sahada galibiyetin kendileri için uzak olmadığını anımsatarak “İlk maçımızda Ardahan’ı sahasında farklı yendik. Iğdır’da 2-0 geriden gelip maçı aldık. Bu sonuçlar, arkadaşlarımızın neyi yapabileceklerinin önemli bir göstergesi. Yakutiyespor olarak galibiyete hazırız. Bu gruptan çıkma hesabı yapacak isek, bunu da yapabilmeliyiz” şeklinde konuştu. 

06.12.2012 12:00:37