Yakutiye Belediyesi komisyonları yeniledi!..

Yakutiye Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantı Belediye Meclis salonunda yapıldı.

Erzurum Ajans-Yakutiye Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantı Belediye Meclis salonunda yapıldı. Encümen ve komisyon üyeliklerinin seçiminin yapıldığı toplantıda komisyon üyeleri yenilendi. Toplantıda 2010 yılı faaliyet raporu ve Denetim Komisyonu tarafından hazırlanan komisyon raporu kabul edildi.

Yakutiye Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekillikleri, Encümen üyelerini ve komisyonlarını yaptığı seçimlerle yeniledi. Kan değişimi olarak nitelenen komisyon seçimleri Meclis üyelerinin oybirliği ile yapıldı. Yapılan seçimlerde Belediye Meclisi 1. Başkan Vekilliğine Şengül Tan, 2. Başkan Vekilliğine ise Cafer Özdemir seçildi. Asil Katip Üyeliklere Hasan Bayrakdar ve Abdurrahim Dursun, yedek üyeliklere ise Tayyip Güngör ve Suat Özdemir seçildiler. Belediye Daimi Encümenliğine ise Orhan Demir, Abdurrahim Bulut ve Ebru Ulaştepe seçildiler. Belediye Meclisi oturumunda ayrıca Taktir Kıymet Komisyonuna Abdullah Keleşoğlu, Fatih Apel, Ziyade Nar, Hatice Çollak, Özkan Günsüz seçilirken; Bütçe Kesin Hesap Tetkik Komisyonuna Sevgi Acar, Hikmet Budak, Fatih Apel, Sinan Seçer, Ertan Horasan; İmar Komisyon Üyeliklerine ise Recep Aydın, Halim Bingöl, Abdullah Keleşoğlu, İlker Özkara, Suat Özdemir seçildiler.

Meclisin Nisan ayı oturumunda ayrıca 2010 yılı faaliyet raporu görüşülerek kabul edilirken, Denetim Komisyonu tarafından hazırlanan komisyon raporu da kabul edildi.


04.04.2011 16:52:00