Yakutiye Belediyesi, esnafın hizmetinde

Yakutiye Belediyesi, Toptancılar Sitesinin yol sorununu çözerek önemli bir sorunu çözüme kavuşturdu.

Erzurumajans-Yakutiye Belediyesi, Toptancılar Sitesinin yol sorununu çözerek önemli bir sorunu çözüme kavuşturdu. 248 işyerinin bulunduğu Toptancılar Sitesi, kurulduktan sonra ulaşım alanında sorun yaşıyordu. Çalışmaları inceleyen Ali Korkut, işlerin biran önce bitirilmesi için talimat verdi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yaklaşık 248 işyerinin bulunduğu bildirilen Erzurum Toptancılar Sitesinin yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışanları kötü işçilikten dolayı azarlayan Ali Korkut, işlerin biran önce tamamlanması içinde talimat verdi. 7500 metre uzunluğunda taş kaplama yol yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ali Korkut, “Toptancı esnafımızın faaliyet gösterdiği bu sitenin ciddi sorunuydu yol. Esnafımızın sorunu bizim için öncelik taşıyordu, özellikle toptancı esnafımızın sıkıntısını çözmek için ihale yaparak işi verdik. Ancak gördüğüm kadarıyla işler yavaş yürüyor ve işçilik de ciddi sorunlar var. Burada bir defa iş yapılacak, işi alanda, işi verinin de azami dikkat göstermesi gerekiyor. İlgilileri uyardım, kötü yapılan yerlerin düzeltilmesi ve işlerin hızlandırılması için. Malum karın ne zaman yağacağı, kar nedeniyle işlerimize ne zaman nokta koyacağımızı bilemiyoruz. Dolayısıyla güneş varken, biran önce işlerin tamamlanması gerekiyor” dedi.

Erzurum Toptancılar sitesi esnafları uzun süredir ulaşım sıkıntısı yaşadıklarını belirterek Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’a teşekkür ettiler. Yaklaşık 248 toptancı esnafının yer aldığını belirten Toptancılar sitesi sakinleri, “Bizde biran önce yolun tamamlanmasını istiyoruz, Başkanımız Ali Korkut, işin takibini sıklıkla yapıyor. Bize gösterdiği iyi niyet ve desteklerinden dolayı Yakutiye Belediyemize ve onun değerli başkanına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

16.11.2012 15:15:44