Yağmur sonrası Erzurum manzaraları!..

Erzurum'da son bir haftadır etkili olan çöl sıcaklarının ardından bugün öğle saatlerinde yağan yağmur Erzurumluları serinletti. Ancak, cadde ve sokaklardki su birikintilerinin üzerinden atlamaya çalışan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu...

Erzurum Ajans-Erzurum'da son bir haftadır etkili olan çöl sıcaklarının ardından bugün öğle saatlerinde yağan yağmur Erzurumluları serinletti. Günlerdir sıcak hava karşısında zor günler geçiren Erzurumlular, bugün yaklaşık yarım saat aralıksız süren yağmur ile serinleme imkanı buldular.

 
Son 1 haftadır 40 derece sıcakta bunalan Erzurum, bugün yaklaşık 30 dakika yağmurun etkisi altında kaldı. Öğleden sonra etkili olan yağmur, hazırlıksız yakalanan Erzurumlulara zor anlar yaşattı. Cadde ve sokakların su ile dolması nedeniyle bir çok iş yeri önünde su birikintileri oluştu.
 
Yağmurdan kaçmaya çalışan vatandaşlar su birikintilerinin üzerinden atlamaya çalışırken akrobatik görüntüler oluşturdu. Bazı vatandaşlar çatı ve iş merkezlerinin önünde yağmurun durmasını bekledi. Sağanak yağış sonrası kent merkezindeki bazı kavşaklarda oluşan su birikintileri araç trafiğinin de aksamasına neden oldu. Bazı araçlar bozulurken, sürücüler yolda kalan araçlarını yürütmek için yoğun çaba harcadılar.

16.07.2010 00:16:00