Voleybolda Nenehatun şampiyon oldu

Liselerarası Genç Bayanlar Voleybol Grup Birinciliği maçlarında şampiyonluğu Nenehatun Kız Lisesi kazandı.

Erzurum Ajans-Liselerarası Genç Bayanlar Voleybol Grup Birinciliği maçlarında şampiyonluğu Nenehatun Kız Lisesi kazandı.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğini üstlendiği Liselerarası Voley
bol Grup Birinciliği müsabakalarında şampiyonluğu Erzurum Nenehatun Kız Lisesi elde etti. Cemal Gürsel Spor Salonu’nda oynanan ve beş gün süren müsabakalar sonunda Gümüşhane Ş. Fatih Sultan Çok Programlı Lise’yi 3-0 mağlup eden Erzurum temsilcisi, şampiyonluk ipini göğüsledi. Antrenörler Özlem Efe, Suat Aydın ve Zeyit Palabıyık yönetimindeki kırmızı-beyazlı voleybolcular şampiyonluk sevincini yaşarken, Türkiye Yarı Final Maçları öncesinde de oldukça iddialı olduklarını belirttiler. Grup şampiyonlu kupasını kazanmanın sevincini yaşayan Nenehatun Kız Lisesi’nin sultanları grup eleme maçında yedikleri Gümüşhane’yi finalde de mağlup etmenin gururunu yaşadı. Şampiyonada Erkeklerde ise A Grubu’nda Bingöl Solhan Lisesi, B Grubu’nda Erzincan Fatih Teknik Endüstri Meslek Lisesi, C Grubu’nda ise Kahramanmaraş TOKİ Lisesi şampiyon olarak Türkiye Yarı Finallerine yükselme başarısı gösterdiler. 

13.03.2012 16:21:05