Uçar: Büyükşehir Belediyesi'nin borçlu olduğunu bir tek benden mi duydunuz?

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Eczacı Canan Uçar, belediyenin borcu nedeniyle kendisini yalancılıkla suçlayan Mehmet Sekmen'e "Aynen iade ediyorum" dedi.

"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN BORÇLU OLDUĞUNU HERKES KONUŞUYOR"

 

İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Eczacı Canan Uçar, Büyükşehir Belediyesinin şeffaflıktan uzak bir şekilde doğru yönetilemediğini vurguladı.

 

Büyükşehir Belediyesi'nin milyarlarca lira borcu olduğıunun kahvehanelerden mahallelere kadar her yerde konuşulduğunu kaydeden Uçar, bu konuda kendisini yalancılıkla suçlayan Mehmet Sekmen'e şu yanıtı verdi. 

 

“Sayın Başkan, Millî Görüş geleneğinden geliyor. Millî Görüş geleneğinde kadına hürmet vardır benim bildiğim kadarıyla. Nasıl bir insicam bozulması yaşıyor ki yalancılıkla bizi itham ediyor. Mevcut borcun 15 milyar değil 2 milyar civarı olduğunu söylüyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesinin borcunu bu şehirde her kez konuşuyor, yalnızca Canan Uçar’ın açıklamalarından mı duydunuz? Mahallelerde, kahvelerde, AK Parti teşkilatında hatta il başkanlığının raporlarıyla AK Parti Genel Merkezi’nde konuşuluyor mu? Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı benim şahsımda Erzurum’a, vatandaşa, herkese yalancı demiştir. Bir özür bekliyorum, şahsım adına değil. Erzurum halkı adına özür bekliyorum ve kendisine Erzurum adına yalancılığı ziyadesiyle iade ediyorum.” HABER MERKEZİ 

 


14.02.2024 09:17:00