TGB Erzurumajans'ı ziyaret etti

Türkiye Gençlik Birliği Erzurum şubesi 13 Ekim 2012 Cumartesi günü açılıyor.

Erzurum Ajans-29 Ekim 2012 Büyük Yürüyüş hazırlıklarını sürdüren Türkiye Gençlik Birliği,  Genel Sekreteri Cemil Gözel ve Erzurum Sözcüsü Yakup Aslan ile birlikte bir gurup genç TGB'li, Erzurumajans'ı ziyaret ederek güncel konulardaki düşüncelerini paylaştılar.

Amerikan savaş gemisi askerlerinden Jesus Salazar'ın Bodrum'da başına çuval geçiren gençlerden olan Cemil Gözel, "her geçen gün biraz daha büyüyen ve destek gören hareketimizi yaygın basın görmemezlikten gelse de bizler emin adımlarla yolumuza devam etmekteyiz; Türkiye Cumhuriyeti'nin sahipsiz olmadığını ulusalcılığa karşı duran egemen zihniyet mutlaka anlayacaktır. Amerikan emperyalizmi ile yandaşlarının bölgemizde ve ülkemizde oynadıkları oyunları yılmadan anlatmaya devam edeceğiz. Bunlar her zaman karşılarında Türk gençliğini bulacaklardır," diyerek 29 Ekim 2012 Pazartesi günü Ankara'da Birinci Meclis önününden başlayacak olan "Cumhuriyet için seferberlik yürüyüşü"ne Cumhuriyete ve değerlerine sahip çıkan herkesi davet etti.

Türkiye Gençlik Birliği Erzurum şubesinin 13 Ekim 2012 Cumartesi günü saat 14:00'de Çaykara İş Merkezi'nin üçüncü katında açılacağını da söyleyen Cemil Gözel, "PKK'yı Habur'dan içeri alan zihniyete Erzurum gençliğinin demokratik yollardan cevap vereceğine gönülden inanıyoruz," dedi. 

12.10.2012 17:00:20