Tesislerin doluluğu bizleri mutlu ediyor

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Erzurum’da 2011 UNIVERSİADE kapsamında yapılan tesislerin doluluk oranından büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Bugün geldiğimiz Curling Salonu’nda bir kişi bile çalışsaydı, mutl

Erzurum Ajans-Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Erzurum’da 2011 UNIVERSİADE kapsamında yapılan tesislerin doluluk oranından büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Bugün geldiğimiz Curling Salonu’nda bir kişi bile çalışsaydı, mutlu olurdum, ama bu salonun dolu olduğunu görünce gururlandım. İl Müdürümüz Çintimar’ı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Erzurum’da dolu dolu bir gün geçirirken, spor tesislerini gezmeyi de ihmal etmedi. Erzurum’da incelemelerde bulunan Balta, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milletvekilleri Dr. Mehmet Tancer, Ahmet Çaluda ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Spor Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, İlçe Müdürleri Suat Yılmaz ve Köksal Kaçmaz ile birlikte 25. Dünya Üniversiteler kış oyunları kapsamında yapılan spor tesislerini gezerek çalışmaları yerinde gördü ve yetkililerden bilgi aldı. 2011 UNIVERSIDAE kapsamında yapılan buz salonlarını dolu görünce bir hayli mutlu olan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, “Bugün buz salonlarında bir kişiyi bile spor yaparken görseydim, bununla mutlu olacaktım. Ama salonları dolu dolu ve cıvıl cıvıl görünce ülkemiz adına gururlandım” dedi.

BUZ SALONLARINI DOLU GÖRDÜ MUTLU OLDU

M
illi Piyango Curling Arena, Buz Hokeyi Salonu ve Türk Telekom Atlama Kulelerindeki çalışmalar hakkında Gençilk Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’dan bilgi alan Bakan Yardımcısı Balta, Çintimar’ı ve kurum çalışanlarını da başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, buz salonlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla kurduğu samimi diyalog ve sempatik hareketleriyle dikkat çekip takdir toplarken, minik çocuklarla ve sporcularla yakından ilgilenerek onlara moral verdi. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Erzurum’daki spor tesislerinin boş kalacağı yönünde basında çıkan haberleri görünce üzüldüğünü ifade ederek, “Habersiz bir şekilde yaptığımız ziyaretlerde salonları dolu görünce mutlu oldum. Bu salonlarda bir kişi dahi görsem mutlu olacaktım. Ama hepsinin dolu olduğunu görünce mutluluğum bir kat daha arttı. Çok gururlandım. Ülkemize güzel yatırımlar kazandıran Başbakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu yatırımları en verimli şekilde değerlendiren Erzurum’daki yöneticileri de ayrıca kutluyorum” dedi. 

13.03.2012 16:38:28