Tavlaşoğlu'dan kış festivali ziyaretleri

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Bursa Erzurum Dernekleri Federasyon Başkanı Ömer Ömeroğlu ile birlikte Vali Karaloğlu, Başkan Altepe ve AK Parti Bursa İl Başkan yardımcısı Özgeriş'i ziyaret etti.

Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Bursa Erzurum Dernekleri Federasyon Başkanı Ömer Ömeroğlu ile birlikte Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Özgeriş'i ziyaret etti.

Başkan Vekili Tavlaşoğlu, ziyaretlerde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in selamını ileterek, Kış Festivali'nin Bursa'daki tanıtımına yönelik katkılarından ötürü Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyaretlerde Erzurum ve kayak merkezleri konuşuldu. Başkan Vekili Tavlaşoğlu, "Winterfest Erzurum 2015 ile ilgili bize her konuda yardımcı olan Bursa Valimiz Münir Karaloğlu ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'yi ziyaret ederek kendilerine Kış Festivali davetimizi takdim ettik ve Bursa'da bize sunulan katkıdan ötürü teşekkürlerimizi sunduk. Winterfest Erzurum 2015'e gösterilen ilgiden ötürü kamu kurumlarımızın yetkililerine, sivil inisiyatif kurumlarına, Erzurum derneklerimize ve Bursalılara canı gönülden teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

15.12.2015 17:48:34