Spor Bilimlerinden Korkut'a plaket

Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, engellilerle ilgili projelerine ortak olan, destek veren Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a plaket verdi.

Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, engellilerle ilgili projelerine ortak olan, destek veren Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a plaket verdi. 


Plaketi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sertaç Erciş, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sirinkan, Okutman Nazım Faraçoğlu sundular. Ali Korkut, engellerin ortadan kaldırılması için atılan her adımda el atmayı tatlı bir vazife saydığını söyledi.


Spor Bilimleri Fakültesi, engelli öğrencilerin spor eğitimi yapmasını hedefleyen projeye ortak olan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a plaket sundu. Plaketi, fakülte adına Rekreasyon Bölüm Başkanı Ydr. Doç. Dr. Sertaş Erciş, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sirinkan, Okutman Nazım Faraçoğlu verdiler. Ali Korkut'u makamında ziyaret eden Erciş, Sirinkan ve Faraçoğlu böylesine duyarlı bir projede yanlarında olduğu için Ali Korkut'a teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Ali Korkut, engellerin kaldırılmasını hedefleyen her işte mutlulukla yer alacaklarını belirtti. Korkut, "Bu çocuklarımıza nefes aldıracak, günlük yaşamlarını renklendirecek bir çalışma. Hocalarımız, gönüllü öğrencilere teşekkür ediyorum. Bizde işin ucundan tutarak onların sevinmelerine fırsat sağladık. Güzel bir işti" dedi.


10.12.2015 15:18:15