Song'u yalnız bırakmadı!..

AK Parti'den Milletvekili aday adayı olan ve bu nedenle de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden istifa eden Çintimar, böbreklerindeki taş sorunu nedeniyle başarılı bir ameliyat geçiren Çinli Antrenör Song'u hastanede yalnız bırakmadı.

Erzurum Ajans-AK Parti’den Milletvekili aday adayı olan ve bu nedenle de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden istifa eden Çintimar, böbreklerindeki taş sorunu nedeniyle başarılı bir ameliyat geçiren Çinli Antrenör Song’u hastanede yalnız bırakmadı.

Fatih Çintimar, geçtiğimiz gün böbreklerinden rahatsız olan ve bu nedenle de ameliyatla böbrek taşlarını düşüren Çinli Buz Pateni Antrenörü Lun Song’u hastanede bir an olsun yalnız bırakmadı.

AK Parti’den Milletvekili aday adayı olan ve sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Çintimar, tüm yoğunluğuna rağmen büyük bir vefa örneği göstererek, Çinli Antrenörü hastanede yalnız bırakmıyor. Çintimar, Aziziye Araştırma Hastanesi’nde başarılı bir ameliyatla eski sağlığına kavuşan Çinli Antrenör Lun Song’u ziyaret ederek, kendisine moral aşıldı. Amaliyat esnasında Çinli Short Track Antrenörü Wang Xuemei’de vatandaşını yalnız bırakmayarak kendisine moral verdi.


16.03.2011 16:38:00