SMS at Erzurumspor kazansın

Erzurumspor'un 8925 yeni SMS hattı tanıtım toplantısında konuşan Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil, "Şampiyonluğa odaklandık, şimdilik eleştirileri rafa kaldıralım ve beyaz bir sayfa açalım" dedi.

Erzurumajans-Erzurumspor'un 8925 yeni SMS hattı tanıtım toplantısında konuşan Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil, "Şampiyonluğa odaklandık,  şimdilik eleştirileri rafa kaldıralım ve beyaz bir sayfa açalım" dedi.



BB Erzurumspor, Türkiye'de SMS hattında sahip olan altıncı takım oldu. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor'un ardından BB Erzurumspor'un da taraftar bazında artık destek SMS hattı oldu. Bundan böyle taraftar 8925 yazazarak bir  SMS göndermesi durumunda BB Erzurumspor'a 5 TL gibi bir maddi katkı sağlamış olack.  Kulüp binasında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan BB Erzurumspor Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil,  camia olarak tamamen şampiyonluğa odaklandıklarını belirterek, "Şimdilik olumsuz eleştirileri rafa kaldıralım, taraftar, takım, komuoyu ortak hareket ederek şampiyonluğa kenetlenelim. Bizim için üç aylık dönem çok önemli, şampiyon olacaksak, hep birlikte olacağız" dedi.


Dadaştan 8925 SMS kampanya hattı


Mavi-beyazlı Kulüp için SMS kampanyası başlattıklarını belirten Taşkasenligil,  İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın destekleri sonucu bu projeyi hayatiyete geçirdiklerini vurgulayarak, Ala'ya teşekkür etti. SMS hattında sahip Türkiye'de altıncı takım olduklarını ifade eden Taşkesenligil, "Biz kulüp olarak SMS yardım kampanyası başlattık. Bütün operatörlerden 8925'e bağış yazıp bir SMS göndermekle 5 TL kulübümüze yardımda bulunulacaktır. Taraftarımıza 'Takımına Sen de Destek Ver', 'Şimdi Destek Zamanı' diyoruz" diye konuştu.


BB Erzurumspor Kulüp Binasında  düzenlenen basın toplantısına Asbaşkan Zafer Aynalı, basın sözcüsü Bülent Taşkesenligil,  Abdullah Duman, Vedat Aydın, Yunus Kop,  Futbol Şube Sorumlularından Serkan Daş, Uğur Yürekseven ve  Teknik Direktör Ahmet Yıldırım katıldı.


Nurullah PALA/Pusula


19.01.2016 22:10:33