Sezer varsa sorun yok

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Fenerbahçe kendi evinde, Göztepe'yi 4-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Erzurumajans-Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Fenerbahçe kendi evinde, Göztepe'yi 4-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

CANLI ANLATIM:

Ve hakem maçı sona erdiren düğüdü çaldı. Fenerbahçe kendi evinde Göztepe'yi 4-0 mağlup etti.

GOOLLL
DK 88: Recep attı...Krasic ceza sahası önunde Recep'i gördü Recep pasını Kuyt'a aktardıı, Kuyt çok güzel bir şut çıkardı ancak kaleci aynı güzellikte topu çıkardı. Recep kaleciden seken topu iyi takip etti, ceza sahası sağ çaprazında topa sahip oldu, sert bir şutla topu Göztepe ağlarına gönderdi. Recep Niyaz ilk resmi golünü atmış oldu.. 4-0

Oyuncu değişikliği: Fenerbahçe'de  Meireles yerine  Recep Niyaz oyuna dahil olurken, Göztepe'de Theo Weeks yerine FAtih oyunda.

DK 78: Fenerbahçe hızlı çıktı, Kuty sol kanattan topu getirdi, Ceza sahası önunde paralelinde Stoch'u gördü Stoch topu alıp ceza sahasına indi, sol çaprazdan şut denedi, yandan dışarı çıktı

DK 76: Hasan Ali arkadaşından çok güzel bir pas aldı, ceza sahasına girimek isterken yerde kaldı. Hakem devam kararı verdi.

Oyuncu değişikliği: Göztepe'de Şamil oyundan alınırken, Aytek maça dahil oldu.

DK 72 : Göztepe çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Orta sahada kazanılan topla hızlı çıktı Göztepe, sağ kanattan içeri açılan topta Ali Kuçik Serkan'dan önce kafa vuruşu yaptı, ancak top çok az farkla üstten dışarı çıktı.

Oyuncu değişikliği: Fenerbahçe'de günün en iyi ismi Sezer kenara gelirken, Salih Uçan oyuna girdi.

DK 62: Şaban'ın uzaktan denediği şut, kendi takım arkadaşına çarpıp auta çıktı.

Oyuncu değişikliği:Fenerbahçe'de Mehmet Topuz kenara gelirken, oyuna giren isim Stoch

Oyuncu değişikliği: Göztepe'de Şaban oyuna girerken oyundan çıkan isim Yasin Avcı

DK 58: Kendi yarı sahasından Krasic'e çok güzel bir pas geldi. Ceza sahası içinde seken topa Krasic ve kaleci aynı anda hareketlendi. Kaleci son anda kornere gönderdi. Kullanılan kornerde Selçuk vurdu Kazım tekrar kornere çekldi.

GOOLLL
DK 54: Fenerbahçe mükemmel bir gol attı. Krasic ortasahada topu kazandı, pasını Selçuk'a aktardı, Selçuk ceza sahasına haraket eden Sezer'e çok güzel bir pas attı. Sezer topla ceza sahasına girdi akıl dolu bir topuk pası ile içeri kat eden Krasic'le topu buluşturdu. Krasic kalecinin sağ yanından topu filelere gönderdi. Göztepe defansının topu çıkarma çabaları sonuç vermedi. Fenerbahçe 3-0 önde..

GOOLLL
DK 46: Sezer Öztürk attı...Şamil taç ataşını kalecisine dönerek kullandı, Kaleci Kazım'ın kısa giden topunda araya Kuyt girdi. Kuyt boş olan Sezer'i gördü ve pasını ona verdi. Sezer düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımın ikinci golünü attı. 2-0

İkinci yarı Fenerbahçeli futbolcuların vuruşu ile başladı

Ve ilk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi...

DK 42 : Göztepe Theo Weeks ile hızlı çıktı, kendi sahasından aldığı topu Fenerbahçe ceza alanı önüne kadar taşıdı, uygun posizyonda olan arkdaşı Dilaver'e pasını verdi ancak Dilaver kendine uygun şut pozisyonu bulana kadar Fenerbahçe defansı yerini aldı ve olası bir golü engelledi.

DK 39: Mehmet Topuz sağ kanattan orta açtı, Kuyt'tan önce defans araya girerek pozisyonu engelledi

DK 36: Göztepe'de Bahia yerden bir firikik denedi ancak top az farkla dışarı gitti.

DK 32: Göztepe defansından bir anda hata geldi. Fenerbahçe korner kazandı

DK 30: Kuyt'un sol çaprazdan yaptığı sert vuruş Göztepe savunmasından döndü.

DK 24: Sezer'in pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Orhan Şam'ın vuruşu üstten auta gitti.

DK 23: Meireles savunma arkasına çok güzel bir pas verdi,Mehmet güzel hareketlendi ancak topu kontrol edemeyince, zamanında çıkan Göztepe kalecisinde kaldı top.

GOOLL
DK 16: Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ taraftan ceza alanında boş olan Sezer'e güzel bir pas verdi. Sezer ceza sahası ortasında, gelişine çok güzel bir şut çıkardı ve takımını 1-0 öne geçirdi

DK 6: Sezer'in kullandığı serbest atış baraja çarpıp taca çıkıyor.

Maç Göztepe'nin vuruşu ile başladı...

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde Fenerbahçe kendi evinde İzmir temsilcisi Göztepe ile karşılaşıyor. İşte Kadıköy'de ilk 11'ler:

FENERBAHÇE:
Serkan, Orhan, Serdar, Egemen, Hasan Ali, Selçuk, Sezer, Meireles, Mehmet Topuz, Krasic, Kuyt
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

GÖZTEPE:
Kazım, Bahia, Hamza, Şamil, Yasin, Halil, Veli, Fatih, Dilaver, Theo Weeks, Ali Kuçik
TEKNİK DİREKTÖR: Ümit İnal 

12.12.2012 22:58:28