Sertoğlu Pasinler rahat bir nefes aldı!..

Zanlıların yakalanması için ihbarda bulunanlara ödül verileceğini açıklayan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, iki zanlının yakalanmasıyla birlikte ilçenin üzerindeki karabulutların kalktığını söyledi.

Erzurum Ajans-Zanlıların yakalanması için ihbarda bulunanlara ödül verileceğini açıklayan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, iki zanlının yakalanmasıyla birlikte ilçenin üzerindeki karabulutların kalktığını söyledi. Pasinler ilçesinde daha önceden böyle vahşet bir olayın yaşanmadığını ifade eden Sertoğlu, "Çok üzücü, vahim bir olay. İki zanlının yakalanması ilçe halkını mutlu etti. Zanlıların yakalanmasıyla ilçedeki tansiyon düştü ve karabulutlar kalktı" dedi.

Yakalanan zanlılardan Kadir N'nin nişanlı olduğunu ve düğün yapabilmek için kendilerinden iş istediğini belirten fırın işletmecileri ise "Bu çocuk fakir bir ailenin çocuğuydu. Babası işsiz güçsüz, at arabası sürerdi. Düğün yapabilmek için iş istedi. Fırında çırak olarak çalıştırdık bizde. Ancak çok sert bir gençti. Sürekli ustalarla tartışmaya başladı. Uygunsuz hareketlerde bulunuyordu. Olay olmadan birkaç gün önce uygunsuz hareketleri nedeniyle işten çıkardık" diye konuştular.


05.05.2011 14:36:00