Şenkaya'da kitap toplama kampanyası

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde Hüseyin Köycü İlköğretim Okulu öğretmenleri tarafından kitap toplama kampanyası başlatıldı.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Şenkaya ilçesinde Hüseyin Köycü İlköğretim Okulu öğretmenleri tarafından kitap toplama kampanyası başlatıldı.
Hüseyin Köycü İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Mustafa Kaya’nın hazırlamış olduğu kitap toplama projesini hayata geçirmesiyle başlatıldı. Kitap toplama kampanyasına katılan öğrenciler ilçe genelinde kapı kapı dolaşarak kitap topladılar.
Hüseyin Köycü İlköğretim Okul Müdürü İbrahim Çınar, Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından başlatılan kampanyanın çok yararlı ve faydalı olduğunu ifade ederek kampanya için her türlü desteği vereceğini, şuana kadar beklenenden fazla kitap toplandığını dile getirdi.
Çınar, “İlçemizde en üst düzeyde yetkili ve diğer tüm herkesten bu konuda gerekli ilginin gösterileceğine inanıyorum. Kampanya sonucunda toplanan kitaplar ihtiyacı olan köy okullarına gönderilecektir. Kampanyaya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
H
üseyin Köycü İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Mustafa Kaya’da, “Kampanyamızı Hüseyin Köycü İlköğretim Okulu Kültür ve Edebiyat Kulübü olarak başlattık. Kampanyamızda en büyük emeği geçen çocuklarımız oldu. Yerine göre kapı kapı gezip kitap topladılar yerine göre dediler ki kendimiz para toplayıp kitap alalım dediler. Harçlıklarını getirip biriktirdiler onlarla kitap aldık. İstediler ki köydeki arkadaşlarının kendilerinin faydalandıkları kitaplardan onlarında faydalanmalarını da istediler.” diye konuştu. 

28.02.2012 10:13:31