Sadık Çat: Şimdi sokağa çıkabiliyor mu?

YRP MKYK Üyesi Sadık Çat, partiden istifa ederek AK Parti?ye geçen Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar için ?Çoban olunacak yerde koyun oldu. Partimizin oylarıyla seçildi, o zaman belediye başkanlığında da istifa etsin" dedi. TIKLA İZLE

Yeniden Refah Partisi’nden Aziziye Belediye Başkanlığına seçilen Emrullah Akpunar’ın partiden istifa ederek AK Parti’ye katılmasına tepkiler sürüyor.

 

Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Sadık Çat, gazeteci Naci Ergen’in Arz TV’de hazırlayıp sunduğu ‘Siyaset Saati’ programının canlı yayın konuğu oldu.

 

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Sadık Çat, Akpunar’ın istifasıyla ilgili olarak, “Şimdi sokağa çıkabiliyor mu? Önce ahlak ve maneviyat mesela Aziziye Belediyemizin kapısının girişine ‘rüşvet alan da veren de melundur’ Hadis-i Şerif-i’ni asmıştı. Bilmiyorum o ne kadar süre daha orada duracak veya çıkardılar mı? Çok merak ediyorum” dedi.

 

 

Çat konuşmasını şöyle sürdürdü.

 

“Yeniden Refah Partisi’nde Belediye Başkanı olmak zor. Adamcılık yapacaksan, kayırmacılık yapacaksan, rantçılık yapacaksan zor. Yetim hakkı yiyeceksen zor, ihaleye fesat karıştıracaksan zor. Bunları burada yapamayacağı için de ne yaptı işte bunları yapabileceği AK Parti’ye geçti.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı o seçim zamanı adayımız Emrullah Akpınar için bir TV programında ne dedi? ‘Ya o adam kim, o adamdan çoban bile olmaz’ demedi mi? Bizler ne yaptık? Yeniden Refah partisi teşkilatları bir sinerji oluşturdu ve burada seçimi kazandık mı? Biz kazandık. Sayın Emrullah Akpınar çoban kepeneğini giydiği ne dedi? ‘Çoban buradaki bir abideleri nerede’ dedi? Şimdi ne oldu? Çoban olunacak yerde koyun oldu. Yeniden Refah Partisi’nden istifa edip AK Parti’ye geçmek olmaz belediye başkanlığından da istifa etsin…” Haber Merkezi / Erzurum AJANS TIKLA İZLE 

 


03.09.2024 17:51:20