Sadık Çat: Bu sözler iktidarın yaptıklarının itirafıdır

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in 'Erzurum'da fazla rant yok" sözlerine bir tepki de Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi AR-GE Başkan Yrd. Bölge Başkanı Sadık Çat'tan geldi. Bu gaf değil itiraf?

'Enerji Kentleri Birliği Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'na ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, toplantının açılış konuşmasında, “Erzurum gibi bir yerde kentsel dönüşüm yapmak kolay değil. Fazla bir rant yok. Buna rağmen biz de bu işi bir yerden başlayarak tutarak, TOKİ ile beraber bu işi yapıyoruz” dedi.

 

Sekmen’in bu sözlerine tepki gösteren Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi AR-GE Başkan Yrd. Bölge Başkanı Sadık Çat, “Bu gaf değil bir itiraf” dedi.

 

 

Erzurum Ajans’a açıklamalarda bulunan Başkan Çat, “Biz en başından bunların ne olduğunu halkımıza anlattık. Adamcılık, kayırmacılık, rantçılık, usulsüzlük tüm bunlar mevcut iktidarın yaptıklarıdır. Bu sözlerde gaf değil bir itiraftır. Artık kendileri de farkında ve yolun sonu gözüküyor” diye konuştu. Haber: Onur SAĞSÖZ / Erzurum AJANS 

 


11.10.2024 12:30:00