Ringe Yolspor ve gençlikspor damgası!..

Çorum'da yapılan Üst Minikler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası'nda Erzurumlu boksörler iki birincilik, dörtte üçüncülük madalyası aldı.

Erzurum Ajans-Çorum’da yapılan Üst Minikler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası’nda Erzurumlu boksörler iki birincilik, dörtte üçüncülük madalyası aldı.

Erzurumlu Boksörlerin başarısı Çorunm’da da devam etti. Kafile Başkanı Ayhan Tunçkılıç, Antrenörler Muhsin Köylü ve Cuma Yılmaz yöhetiminde Çorum’a giden Erzurumlu boksörler toplam altı madalya ile Erzurum’a döndü.

Boks Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve 10-16 Mayıs 2011 tarihlerinde Çorum’da yapılan Üst Minikler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası’nda Erzurum Gençlikspor’dan 72 kiloda Muhammed Aydın ile Yolspor’dan 68 kilodaki Furkan Medetoğlu birinciliği kazanarak kilolarında Türkiye Şampiyonu oldular.

Yolspor’dan 37 kiloda Yusuf Kamer, 52 kiloda Mert Alagaş, 54 kiloda Adem Uzun ve +76 kiloda Taha Arslan üçüncü olarak bronz madalya kazandılar.

Şampiyonaya Erzurum’dan Tunçkılıçspor, Gençlikspor, Yakutiye Belediyespor, Palandöken Belediyespor ve Yolspor’dan toplam 22 boksör katıldı. Türkiye’den 52 ilden 560 dolayında boksörün katıldığı şampiyonada Erzurum’un iki şampiyonluk, dörtte üçüncülük derecesi alması büyük bir sevinç yaşattı.


18.05.2011 19:41:00