Polis vakfı iki parça!..

İşadamı Nadir Burumoğlu'nun başkanlığını yaptığı Polis Vakfı'na alternatif olarak ikinci bir vakfın kurulması, kafaları karıştırdı.

Erzurum Ajans-İşadamı Nadir Burumoğlu’nun başkanlığını yaptığı Polis Vakfı’na alternatif olarak ikinci bir vakfın kurulması, kafaları karıştırdı.

Rakip çıktı, soru işaretleri belirdi

ERZURUM Emniyet Müdürlüğü’nü karşılayan ve uzun yıllardan bu yana hizmet veren Erzurum Emniyet Hizmetlerini Destekleme ve Geliştirme Derneği’ne alternatif olarak yeni bir dernek kurulduğu öğrenildi. İşadamı Nadir Burumoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaklaşık 5 yıldan bu yana sürdürdüğü Erzurum Emniyet Hizmetlerini Destekleme ve Geliştirme Derneği’ne ‘rakip’ olarak yeni bir dernek kurulması kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Dernek neden saf dışı bırakıldı?

İŞADAMI Ünal Şahin’in başkanlığında kurulan derneğin, önümüzdeki günlerde kamuoyuna tanıtılacağı belirtiliyor. Emniyet Müdürü İbrahim Çelik’in isteği doğrultusunda yapılan yeni oluşum ile Burumoğlu’nun başkanlığındaki derneğin ‘pasifize’ edileceği öne sürülüyor. Ancak bu derneğin neden ‘saf dışı’ bırakıldığı konusunda henüz net bir açıklama yapılmış değil. Kamuoyu, bu konuda hem Burumoğlu’ndan hem de Emniyet Müdürü Çelik’ten detaylı bir açıklama bekliyor. Palandöken


25.12.2010 12:33:00