Perakendeciler iftarda buluştu

Doğu Anadolu Perde Başkanı Ömer Düzgün, "Bir araya gelerek, Erzurum için çaba sarf etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Erzurumajans-Cem Bakırcı'nın haberi-Doğu Anadolu Perde Başkanı Ömer Düzgün, "Bir araya gelerek, Erzurum için çaba sarf etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Ramazan dolayısıyla çeşitli sivil toplum örgütlerinin ardı ardına verdiği iftar yemeklerine Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği (PERDER) de katıldı.

Erzurum'un önemli simalarının ve dernek üyelerinin de katıldığı iftar yemeğinde konuşan Doğu Anadolu Perder Başkanı Ömer Düzgün, sektörün sıkıntılarından bahsederek dayanışma ve çalışma sayesinde bu sıkıntıları aşacaklarını, söyledi. Düzgün, ayrıca "Bu mübarek ayın güzel yanlarından biri de böylesi yemeklerle bir araya gelerek sektörün ve kentin sorunlarını dile getirme fırsatını buluyoruz," dedi.

E
rzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in konuşması ise salondaki misafirler tarafından büyük bir dikkatle dinlendi ve alkışlarla karşılık verildi. Sekmen, konuşmasının bir bölümünde Erzurum'da geçmişte yapılan yanlış ve hatalı işlerden ders alınması gerektiğini söyledi ve yatırım içini Erzurum'a gelecek olan her yatırımcıya yasaların çerçevesinde azami yardımı yapacaklarını belirtti.

11.07.2014 21:02:18