Pazaryolu için pazar filesini seçin!..

Erzurum Pazaryolu Kaymakamlığı'nca hazırlanan "Pazaryolu İçin Pazar Filesini Seçin" projesi kapsamında vatandaşlar poşete karşılık fileyi kullanmaya teşvik ediliyor.

Erzurum Ajans-Erzurum Pazaryolu Kaymakamlığı'nca hazırlanan "Pazaryolu İçin Pazar Filesini Seçin" projesi kapsamında vatandaşlar poşete karşılık fileyi kullanmaya teşvik ediliyor.

Kaymakamlık sağlığın öneminin anlatılması ve çevre kirliliğini azaltma adına "Pazar filesi" projesi başlattı. Proje, yeni bir bahara yeni bir heyecanla başlayabilme adına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, AR-GE bölümünün çalışmaları ile daha da renklendi. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin dokuduğu Pazar fileleri, öğrencilere dağıtıldı. Pazaryolu 75. Yıl YİBO öğrencileri rengarenk fileleriyle alışveriş yaptılar. İlçede büyüklerine örnek olmaya çalıştılar.

Bu kampanyaya, Pazaryolu Kaymakamlığı, Erzurum İl Müftüsü Yakup Arslan, Pazaryolu İlçe Müftüsü Abdurrahman Kotan, esnaf ve Pazaryolu halkı, öğrencilerle birlikte bu anlamlı projeye destek verdiler. Kaymakamlık, proje kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce açılan kurslarda görev alan kursiyerlere maddi anlamda destek sağlanacağını vurguladı.


20.04.2011 14:17:00