Pasinler Belediyesi bir ilke imza attı!..

Pasinler Belediyesi kısıtlı imkanlarına rağmen ramazan ayının dolayısıyla çalışanlarına bir hafta öncesinden maaş vererek bir ilke imza attı.

Erzurum Ajans-Pasinler Belediyesi kısıtlı imkanlarına rağmen ramazan ayının dolayısıyla çalışanlarına bir hafta öncesinden maaş vererek bir ilke imza attı.

Geçtiğimiz yıllarda personeline maaşlarına veremediği için zor günler geçiren Pasinler Belediyesi, 29 Mart Yerel seçimlerinden bu yana çalışanlarına her ayın 15’inda maaşlarına aylık olarak ödüyordu. Ramazan öncesi çalışanlarına bir hafta öncesinden maaş ödeyen Pasinler belediyesi bir ilk yaşattı.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada göreve geldikleri günden bugüne kadar belediye personelinin maaşlarını aksatmadıklarını belirterek, “Önceki dönemde belediyenin yaşadığı sıkıntılar herkesin malumudur. Belediye personelimize geldiğimiz günden beri hiç aksatmadan bin TL verdik. İnşallah bundan sonrada vermeye devam edeceğiz” dedi.

Sertoğlu, ayrıca belediyenin olumsuz imkânlarına rağmen başarılı birçok projeye de imza attıklarını ifade ederek, Pasinler için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.


13.08.2010 12:00:00