Parekendeciler Erzurm'da toplanıyor

Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği tarafından 27 Mart'ta düzenlenecek olan Perakende Konferansı Erzurum'da gerçekleştirilecek.

Erzurumajans-Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği tarafından 27 Mart'ta düzenlenecek olan Perakende Konferansı Erzurum'da gerçekleştirilecek.

Açılış konuşmasını Doğu Anadolu PERDER Başkanı Ömer Düzgün'ün yapacağı konferansa konuşmacı olarak, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Selamet Aygün, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, KOSGEB Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz, İŞKUR Aktif İşgücü Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Aslan, Ayakkabı dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akbacakoğlu ve SAMMAR Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Sungur katılacak.

Sektörün Profesyonel isimlerinin bilgi, birikim ve deneyimlerini paylaşacakları konferansta sektörün sorunları da masaya yatırılacak. Doğu Anadolu Bölgesi'nde hizmet veren tüm perakendecileri konferansa beklediklerini belirten Doğu Anadolu PERDER Yönetim kurulu başkanı Ömer Düzgün, sektördeki sorunlar, yenilikler, perakende sektörüne destek programları, perakendecilere yönelik destek ve hibeler ve bölgesel kalkınmanın önemi gibi konuların bu konferansta ele alınacak" dedi.

Konferans 27 Mart'ta Erzurum Polat Otel'de gerçekleştirilecek
.
24.03.2013 14:57:03