Palandöken'in mobil iftar aracına büyük ilgi

Ramazan'ın ilk gününden itibaren ilçe sınırları içerisinde farklı noktalarda vatandaşlara iftar yapma imkanı tanıyan Palandöken Belediyesi'nin mobil iftar aracı büyük ilgi görüyor.

Erzurumajans-Palandöken Belediyesi'nin mobil iftar aracı büyük ilgi görüyor. Ramazan'ın ilk gününden itibaren ilçe sınırları içerisinde farklı noktalarda vatandaşlara iftar yapma imkanı tanıyan mobil iftar aracı, aynı zamanda ihtiyaç sahipleri, engelli ve yaşlı ailelerin iftar sofralarını donatıyor.

İftar çadırlarına gidemeyen engelli ve yaşlı ihtiyaç sahibi aileleri muhtarlar aracılığıyla tespit eden Palandöken Belediyesi Mobil İftar Aracı ile her gün iftar menüsü dağıtıyor.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Kurduğumuz iftar çadırlarına kendileri veya yakınları yaşlı ya da engelli olduğu için gelemeyen ailelerimize iftarı biz taşıyoruz. Böylece Ramazan Ayı'nın bereketinden onlar da faydalanıyor. Vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamak en büyük görevimiz. İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının ülkemize; barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum." dedi.

Belediyenin hizmetinden büyük memnuniyet duyan vatandaşlar, "Evdeki yaşlı, engelli ve yatalak hastalarımız nedeniyle iftar çadırlarına gidemiyoruz. Palandöken Belediyesi Ramazan Ayı'nda yaptığı bu hizmetle bizi çok mutlu etti" diyerek teşekkürlerini ilettiler.

09.07.2014 17:19:18