Palandöken Belediyesi sil baştan yapıyor!..

2010 Yılı yaz sezonuna hızlı giren Palandöken Belediyesi, bölgesin deki Mahalleleri Sil Baştan yaptığı çalışmalarına Hacı Salih Mahallesini de ekledi. Hacı Salih Efendi Mahallesinde sürdürülen asfaltlama, karo ve bordür çalışmaların da sona yaklaşıldı.

Erzurum Ajans-2010 Yılı yaz sezonuna hızlı giren Palandöken Belediyesi, bölgesin deki Mahalleleri Sil Baştan yaptığı çalışmalarına Hacı Salih Mahallesini de ekledi. Hacı Salih Efendi Mahallesinde sürdürülen asfaltlama, karo ve bordür çalışmaların da sona yaklaşıldı.

Palandöken İlçesin de altyapısı tamamlanan her mahalle de ve her sokakta bu tür çalışmalar adım adım sürdürüleceği ifade ederek çalışmaları yerinde inceleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Yaz sezonu süresince daha birçok Mahallede ve güzergâhta A’dan Z’ye bu tür çalışmalarımız olacak. Özelikle altyapısını tamamladığımız tüm mahalleleri ve sokakları asfaltla buluşturmanın gayreti içerisindeyiz.

Vatandaşlarımızı yaz aylarındaki tozdan, kış aylarındaki çamurdan kurtarmak için çabalıyoruz. Yaz sezonunu merhaba dediğimiz günden bugüne kadar Köşk Mahallesi, Şehit İsmail Aksu Mahallesi, 2. Marketler ve çevresi, Solakzade Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi, üç küme evler, Palandöken Mahallesi, Maksut Efendi Mahallesi, Kayakyolun da 15 bin metrekare kilit taş döşenmesi ve asfalt çalışması ve yine Mehmet Akif Ersoy Mahallesin de hızlı bir çalışma temposu içerisine girerek mahallelerimizi sil baştan yeniliyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların tek amacı halkımıza layık olmak ve şehrimizi yaşanabilir bir kent konumuna getirmek içindir. Bazı semtlerimiz de yapılan çalışmaları zaten bizlerde yeterli görmüyoruz örneğin Yıldızkent semti bunlardan biri Yıldızkent ve diğer mahallelerimize daha fazla hizmet götürmek arzusundayız fakat gerek mevsimin kısa oluşu gerek alt yapılarının tamamen bitmemesin den kaynaklanıyor. İstediğimiz hizmeti götüremediğimiz mahalle ve semtler 2011 yaz sezonun da mutlaka arzuladığımız hizmetle tanışacaktır.

Bundan halkımızın hiçbir şekilde şüphesi olmasın. Çünkü bizim için şehir merkezi olarak Kazımyurdalan Mahallesi ne ise Yıldızkent de odur. Köy Mahallelerimiz den Çeperli Mahallesi ne kadar hizmet götürmeyi arzuluyorsak Taşlıgüney Mahallesine de o kadar arzuluyoruz. İmkânlarımız ölçüsün de belediyemize bağlı 39 mahallemize eşit hizmet götürmenin hep beraber mücadelesini veriyoruz. Palandöken belediyesi olarak bugüne kadar halkın mutluluğu ve huzuru için gösterdiğimiz hassasiyetin aynısını bundan sonra da kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

MAHALLELİ MEMNUN

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve ekibin den son derece memnun olduklarını ifade eden Hacı Salih Efendi Mahallesi sakinleri,” Seçim sürecin de bizleri ziyaret ederek verdiği sözleri yaptığı çalışmalarla yerine getirmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Gerçekten de yaptığı çalışmalar hiçte yabana atılır nitelikte değil. Bizler mahalleli olarak Başkan Bulutlar dan memnunuz bu yaz sezonu da güzel çalışmalar imza atıyor. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştular.


27.09.2010 13:28:00