Palandöken Belediyesi karla mücadeleye başladı

Yılın ilk yoğun karının Palandöken'e düşmesiyle birlikte Palandöken Belediyesi tarafından tüm mahallelerde karla mücadele çalışmaları başlatıldı.

Erzurumajans-Yılın ilk yoğun karının Palandöken'e düşmesiyle birlikte Palandöken Belediyesi tarafından tüm mahallelerde karla mücadele çalışmaları başlatıldı.

Yurdun büyük bölümünde olduğu gibi akşam saatlerin de Palandöken'de de etkisini gösteren yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, Palandöken Belediyesi karla mücadele ekipleri tuzlama ve kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dün öğle saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte önce sağlık kuruluşlarına ulaşan yollarda, sorumlu olduğu ana caddelerde, okul yollarında ve kritik noktalarda tuzlama ve kar temizliği çalışmalarına başladıklarını belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

PALANDÖKEN BELEDİYESİN DE KESİNTİSİZ 24 SAAT HİZMET

Belediye Başkanı Bulutlar, "24 saat kesintisiz görev yapacak olan karla mücadele ekiplerimiz kar yağışıyla beraber tüm mahallerimizde çalışmalarına başladı. Ulaşımın aksamaması ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı kesintisiz devam ediyor. Karla mücadele çalışmalarında ekiplerimizi zorlayan en önemli faktör, ara sokaklara ve caddelere yapılan gelişigüzel araç parkları, sürücülerin bu konuda daha hassas davranmalarını, araç sahiplerinin kar lastiklerini takmalarını, zincirsiz yola çıkmamalarını, mecbur kalmadıkça da trafiğe çıkmamalarını rica ediyorum" dedi. 

23.12.2014 18:25:31