Öztürk ve Çimen Pasinler'de!..

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayları Oktay Öztürk ve Ertürk Çimen Erzurum'un Pasinler ilçesi köylerinde seçim çalışmalarını sürdürdüler.

Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayları Oktay Öztürk ve Ertürk Çimen Erzurum’un Pasinler ilçesi köylerinde seçim çalışmalarını sürdürdüler.

Erzurum’un Pasinler ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayları Oktay Öztürk ve Ertürk Çimen ilçeye bağlı köyleri gezerek seçim çalışmalarını sürdürdüler. Gittikleri köylerde sıcak ilgiyle karşılanan vekil adayları vatandaşlara Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesi hakkında bilgi verdiler.

Oktay Öztürk, köylerdeki kahvehanelerde vatandaşlara 12 Haziran genel seçimleri sonrasında yeni bir anayasa yapılacağını, onun içinde yeni anayasanın oluşumunda Milliyetçi Hareket Partisinin mecliste güçlü sözünün olması için Erzurum’un partilerine güçlü destek vermesi gerektiğini belirten Öztürk, son günlerde yaşanan olayların suçlusunun Ak Parti olduğunu, açılım adı altında başlattıkları bölücülük programının bir mahsulü olduğunu ifade etti.

Köylü kardeşlerimiz eskiden bir ton pancara bir ton gübre alırken, bugün ise on ton pancara bir ton alamaz hale geldiğini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum birinci sıra Milletvekili adayı Oktay Öztürk, Pasin Ovası çiftçilerinin mazotu alamaz duruma geldiğini, Erzurum’da hayvancılık yapan vatandaşlarımızı ise ithal getirdikleri Angus cinsi büyükbaş hayvanlarıyla iflasın eşiğine getirildiğini, Ak Parti iktidarının yapmış oldukları tarım ve hayvancılık politikasının yanlışlığı yüzünden bugün Erzurum’da küçükbaş hayvancılığın bitmiş noktaya geldiğini, büyükbaş hayvancılığın ise can çekiştiğini söyledi.

Köy gezilerini sürdüren Oktay Öztürk ve Ertürk Çimen’in akşam da Pasinler’e bağlı Alvar Beldesindeki davete katıldılar. Alvar Beldesindeki çalışmalara 22. Dönem Erzurum Milletvekillerinden Mücahit Himoğlu da katıldı.


02.06.2011 00:41:00