Özakalın ve yönetiminden maça davet

Çorum Belediyespor ile oynanacak tarihi 90 dakika öncesinde Erzurum Büyükşehir Belediyespor yönetimi, Erzurumlular'ı maça davet etti.

Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın ve yönetim kurulu, yarın Cemal Gürsel Stadyumu'nda Çorum Belediyespor ile oynanacak olan tarihi maça tüm Erzurumlular'ı davet etti. Kazanan takımın adını Play Off'lara yazdıracağı maçta taraftar desteğine her zamankinden çok ihtiyaçları olduğunu ifade eden mavi beyazlı yöneticiler, "Tıka basa dolu tribünler önünde tarihi bir zafer elde edeceğiz" dediler.

Çorum Belediyespor'un da kendileri gibi Play Off için maçı kazanmaktan başka yolunun bulunmamasının karşılaşmanın önemini daha da artırdığına dikkat çeken Kulüp Başkanı Özakalın, "Tansiyonu son derece yüksek bir 90 dakika oynayacağız. Cemal Gürsel Stadyumu'nda saat 15.30'da oynayacağımız maçta tribünlerin hınca hınç dolmasını ümit ediyoruz. Bir yıllık emeğin karşılığının alınacağı maçta taraftar desteğine fazlasıyla ihtiyacımız var. Erzurum, birlik ve beraberlik içerisinde neleri başarabileceğini yarın dosta, düşmana gösterecektir" dedi.

Maç boyunca taraftarların takımın itici gücü olması gerektiğine dikkat çeken Özakalın, "Oynananın futbol olduğu gerçeğinden hareket edilerek, maç içerisinde skor ne olursa olsun taraftarımızın takıma destek olmasını istiyoruz. Oyuncularımıza yapılacak olumsuz tezahüratların takıma hiçbir katkısı olmayacaktır. Aksine olumlu tezahüratlarla oyuncularımız ateşlenecek, maçı kazanmamız daha da kolaylaşacaktır" diye konuştu.

Özakalın ayrıca maça gelecek taraftarların müsabakadan en az 1 saat önce Cemal Gürsel Stadyumu'na gelmesi çağrısında bulunarak, "Bu sayede yığılmaların önüne geçebiliriz" dedi.  

03.05.2014 23:45:02