Özak ASA yöneticileriyle görüştü!..

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Anadolu Spor Akademisi'nin (ASA) aldığı başarılar herkes gibi beni de, son derece mutlu ediyor.

Erzurum Ajans-Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, “Anadolu Spor Akademisi’nin (ASA) aldığı başarılar herkes gibi beni de, son derece mutlu ediyor. Şubat ayında ASA’nın İsviçre'den kupalarla döneceğinden eminim" dedi.

Türkiye Kulüpler Birliği Vakfı'nın Erzurum'a yaptığı çıkarma nedeniyle, kulüp başkanlarıyla birlikte şehre gelen Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, ASA yöneticileriyle görüştü. Özak, Türkiye'nin gülen yüzü, bölgenin umut projesi olan ASA'nın bugüne kadar yaptığı çalışmalardan övgüyle söz etti.

ASA Genel Koordinatörü Özcan Şimşek ve Koordinatör Direktörü Burhan Topuz'dan bilgi alan Özak, Şubat ayında İsviçre'de düzenlenecek olan turnuva öncesi hem başarı dileklerini iletti, hem de Ankara'da kampa girecek takıma destek sözü verdi. 16-21 Şubat 2011 tarihlerinde İsviçre'nin Aargau kentinde tertiplenen U-11 Swiss Masters Aargau Futbol Turnuvası'na katılacak olan Muşlu miniklerden başarı beklediğini belirten Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Nafız Özak, "Bugüne kadar alınan başarılara Şubat ayında bir yenisini daha ekleyeceğinizden şüphemiz yok. Turnuva öncesinde her türlü yardımı sağlamaya hazırız. Bugün 2011'in tanıtımı için kulüp başkanlarımızla Erzurum'a birlikte geldik. Onlarında ASA'yı yakından takip ettiğini biliyorum. Bizim gibi onlarda kendi üzerlerine düşeni yapacaktır. Hep birlikte tek yürek olursak başarı kendiliğinden gelir" dedi.

ANKARA'DA MİSAFİRİNİZ OLMAK İSTİYORUZ

Özak'ın yakın ilgisi karşısında oldukça heyecanlanan ASA Genel Koordinatörü Şimşek, "Sizlerin sayesinde bugünlere kadar geldik. Ekip olarak size ve Başbakanımıza sonsuz teşekkür ederiz. Bölgenin umut projesi, barış, kardeşlik ve dayanışma için hazırlanan 'Taş atma gol at, altın çocuklar' sloganıyla çıktığımız yolda Anadolu Spor Akademisi 16-21 Şubat 2011 tarihlerinde İsviçre'nin Aargau kentinde tertiplenen U-11 Swiss Masters Aargau Futbol Turnuvasında boy gösterecek. Ankara'da kamp yaparken İsviçre'ye gitmeden sizleri ziyaret etmek istiyoruz" diye konuştu. Muş'tan seçilen takımla İsviçre'de Türkiye'yi temsil edecek olan ASA'nın Ankara'da kamp yapacağı süreçte Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Meclisspor ile hazırlık maçı oynayacağını belirten Şimşek ayrıca, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve diğer bakanlarla görüşeceklerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, TFF yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile kulüp başkanlarıyla da, tek tek görüşen ASA yöneticileri 2011'e destek için Erzurum'a çıkarma yaptıklarından ötürü kendilerine teşekkür ettiler.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile de kısa bir görüşme yapan ASA Genel Koordinatörü Şimşek, Koordinatör Direktörü Burhan Topuz, "Sizlerin emekleri unutulmaz. Türkiye'nin gülen yüzü olmak için çıktığımız yolda, yanınıza ne zaman geldiysek bizi geri çevirmediniz. Ve her kamp süresinde tesislerinizi bize açarak ASA'ya arka çıktınız. Türkiye'ye kupalarla dönmemizde büyük emeğiniz oldu. Şubat ayında Muşlu miniklerimiz İsviçre yolcusu ve sizlerin yine o güzel desteklerinizi bekliyoruz" ifadesini kullandılar.

ÖZGENER’DEN TAM DESTEK

Daha önce İstanbul Riva Milli Takımlar tesislerinde ve Burhan Felek Spor Kompleksinde hazırlık kampı yapan ASA'nın Ankara'da yapacağı kamp süresincede yine tesislerin kapılarını ASA'ya açacaklarını belirten Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, "Sizler başarı aldıkça göğsümüz kabarıyor. Ne zaman nerede turnuva olursa olsun katılmanız bizi onurlandırıyor. Minik yetenekleri keşfetmek adına çıkılan yolda bizim üstümüze ne düşüyorsa yapmaya hazırız" diyerek ASA ekibine destek sözünü yineledi.

Öte yandan ASA Koordinatör Direktörü Burhan Topuz, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Mahmut Özgener ile ayaküstü yaptığı görüşmede İsviçre’de yapılacak maçlar hakkında kısa bilgiler sundu. İsviçre’de dünyanın devleriyle karşılaşacaklarını söyleyen Topuz Mayıs 2011'de Erzurum'da düzenlemeyi planladıkları Anadolu Cup Uluslararası Futbol Turnuvasını hakkında da detaylı bilgi verdi.


19.01.2011 12:43:00