Operasyon görüntüleri için tıklayın

Erzurum polisi FETÖ operasyonu düzenledi. Biri işyeri hekimi biri uzman doktor iki kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin örgütün kasası oldukları belirlendi. İşte detaylar.

İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüğü ekipleri teknik ve fiziki takibin ardından FETÖ’ye destek sağlayan işyeri hekimi A.Ç.T ve Uzman Doktor S.N.T.'yi gözaltına aldı. 

 

Şüphelilerin Erzurum'da üniversite öğrencilerini örgüte kazandırmaya çalıştıkları, yurtdışı/yurtiçinde faaliyet gösteren örgüt mensupları tarafından gönderilen paralarla öğrencilere örgüt adına maddi yardımda bulundukları belirlendi. 

 

Ayrıca, 15 Temmuz darbe girişimi davalarından dolayı Erzurum’da hükümlü olarak cezaevinde bulunan FETÖ mensubu şahısların aileleri ziyarete geldiklerinde ulaşım, konaklama ihtiyaçlarını karşıladıkları tespit edildi. Şahısların ikametlerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman, dijital materyaller ele geçirilirken, hekim S.N.T adli kontrol ve yurtdışı yasağı ile serbest bırakıldı. Uzman doktor A.Ç.T. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. HABER MERKEZİ - TIKLA İZLE

 


13.06.2024 14:30:00